| CosminC86 a întrebat:

Eu personal sunt total impotriva avortului. Daca as fi la putere as da o lege care sa interzica treaba asta. Deci intrebarea mea este, sunteti sau nu de acord cu avortul?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La mine nu depinde de nicio situaţie, sunt total împotriva avortului. Nu că mă bazez pe discursul ăla idiot cu " omori un suflet nevinovat ", dar de ce să se scape de sarcină, din moment ce în marea majoritate a cazurilor, toate femeile sunt conştiente în momentul actului sexual în care sunt " umplute cu plăcere ".

O lege împotriva avortului în zilele noastre, ar fi ca un parfum, având în vedere toate mizeriile urât mirositoare pe care le fac politicienii.

27 răspunsuri:
| DyanaS2 a răspuns:

Nu sunt de acord cu avortul(tu ai intrebat eu am raspuns)

| CosminC86 explică (pentru DyanaS2):

Daca ai spune si de ce, ar fi super.

| blueheart a răspuns:

Impotriva avortului.Este o crima, o crima impotriva propriului copil.

| SapcaNtoarsa a răspuns:

Nu sunt de acord cu avortul, si sa-ti spun de ce: eu consider ca nu trebuie sa ucizi un copil nevinovat doar pentru ca mamei i-a cam placut "patul".

| LolaLollita a răspuns:

Nu sunt de acord decat in situatii extreme. Gandeste-te ca o fata este violata si ramane insarcinata. Peste faptul ca trebuie sa depaseasca psihic acest eveniment din viata ei, care o poate marca enorm, sa trebuiasca sa mai si creasca un copil care ii va aminti mereu de violatorul ei.

| mona a răspuns:

Nu sunt de acord dar in unele situatii chiar se recurge la avort

Apache
| Apache a răspuns:

Depinde de situatie.

Avortul in cazul femeilor care pur si simplu au o sarcina accidentala...nu.
Nu e vina copilului ca nu ati stiut voi sa va protejati.
Daca esti neglijent atunci asuma-ti anumite responsabilitati.

As fi de acord : In cazul copiilor cu dezabilitati.
Copilul acela nu o sa se bucure niciodata de viata in adevaratul sens al cuvantului.
Este decizia fiecarei femei ..si aici trebuie respectata.

Si o mentiune speciala :
Femeile care au fost violate.
Aici sunt impartit.
Nu este normal ca acel copil sa sufere pentru pacatele tatalui sau, dar in acelasi timp nu ai cum sa blamezi acea femeie pentru ca nu isi doreste copilul celui care a violat-o.

| KristalPop a răspuns:

Nu sunt de acord.
Dar toate avorturile astea le fac rău şi respectivelor.

Abh
| Abh a răspuns:

Nu sunt de acord cu avortul decat daca e necesar sa fie efectuat din cauze medicale( boli ale mamei ce-i pun in pericol viata, copil malformat, etc.) Nu poti interzice avortul fiindca o femeie care nu-si doreste copilul va face tot ce ii sta in putinta sa scape de el, recurgand la metode empirice. Înainte de legalizarea avortului din decembrie 1989, acest avort mai era denumit avort provocat sau criminal.Au murit mii de femei ce s-au infectat si au facut septicemie. Nu cred ca ne mai dorim sa se intoarca vremurile acelea.E pacat ca acum, avem atatea informatii si metode contraceptive si totusi, multe cupluri nu apeleaza la ele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt de acord cu avortul. Decat sa aduca un copil pe lume si sa nu aiba cu ce-l intretine, mai bine nu-l aduce. Oricum, suntem prea multi in acest moment, pe Terra. Ce rost are sa-l creasca in suferinta, nu numai ca este o povara pentru familie, este o povara pentru noi toti. Mancarea este din ce in ce mai putina, si asta putina care e, este scumpa, si-n inca o data repet, suntem prea multi pe Terra. Dar de ce sa ne complicam? Folositi prezervative, daca doriti placere.

| morningstar a răspuns:

Nu sunt de-acord cu avortul. Atunci cand omul va fi in stare sa dea si viata, atunci consider ca ar avea dreptul sa o si ia. Pana atunci, oricine da in cap unui adult sau face un avort este un criminal.

| BlackEyedGirl a răspuns:

Nici eu nu sunt de acord, dar nu ar trebui interzis, de exemplu sunt si cazuri in care este nevoie. De eemplu, daca un baiat violeaza o fata (minora) si aceasta ramane insarcinata, nu este vina ei.

| CosminC86 explică (pentru anonim_4396):

Idem! Dupa mine avortul ar trebui permis numai in cazul copiilor cu dezabilitati.

| aliceinchains a răspuns:

Nu sunt împotrivă. Dacă nu vrei să ai un copil, e decizia și problema ta. Fiecare face ce vrea.
Și, vis-a-vis de ce spuneai tu, de o lege care să interzică avortul... crezi că nu s-ar mai face? Ba da. Și fără condiții, în care ar pune în pericol și femeia respectivă. Cunoșteam pe cineva care a murit din cauza asta. Așa că, lasă, e bine așa. Mai bine te duci undeva într-un spital sau la un cabinet particular, decât să faci nu știu ce prostii.
Dacă ai avea un copil din adolescență, ți-ai distruge viața. Ai timp și pentru asta mai încolo dacă vrei neapărat. Dacă nu, nu.

| CosminC86 explică (pentru aliceinchains):

Daca dai o lege cum ca s-ar pedepsi avortul cu 25 de ani de parnaie, iti garantez eu ca nu va mai face nimeni asa ceva.

| aliceinchains a răspuns (pentru CosminC86):

Nu-i adevărat. Și dacă omori pe cineva sau furi tot la închisoare ajungi și uneori mai mult de 25 de ani, cu toate astea nu se fură și omoară deloc?
Dacă nu s-ar mai practica în spitale sau cabinete specializate, s-ar găsi alte modalități, așa cum încă se găsește și acum, pentru că unele nu își permit să plătească să facă avort. Până în 90, era interzis, însă nu existau și femei care făceau avort? Ba cum să nu. Cum spuneam, dacă acum ar exista o lege pentru asta, tot s-ar practica. Da, poate că nu atât de mult, dar tot ar fi, cu siguranță.

| CosminC86 explică (pentru aliceinchains):

Ma refeream ca s-ar reduce cam cu 80% procentajul de avorturi.

| aliceinchains a răspuns (pentru CosminC86):

Nu chiar atât de mult. happy
Dar, degeaba vorbim noi aici, chestia asta nu se va întâmpla curând oricum, nu există nimic care să interzică acest lucru, ceea ce mi se pare normal. E o chestie de alegere până la urmă.
Mai ales, ce face o femeie care a fost violată, păstrează copilul? Nu ar fi corect să nu aibă o altă cale.

| Woodenpints91 a răspuns (pentru anonim_4396):

Total de acord.
Consider că o femeie ar trebui să facă ce vrea cu copilulei, atâta timp cât nu l-a născut încă.
Decât să-l nască, să aglomereze şi mai tare pământul (chit că nu-l păstrează), mai bine să-l cace de la câteva luni.

Oricum, eu mă simt bine că încă mai sunt multe femei care fac avort, şi nu vor să mai umple lumea de încă o existenţă.

Şi nu înţleg, de ce vă pasă vouă atât de mult de ce fac alţii? Zilnic mor sute, mii de oameni în toată lumea. Cu ce se schimbă situaţia dacă nu mai moare un copil care nu s-a născut încă?
Şi cu orice lege ar fi, femeile tot o să facă avort în continuare. Deci totul o să fie ok.
Nu cred că o lege împotriva avortului ar rezolva toate problemele românilor. Pentru mine, personal, nu ar rezolva absolut nimic. Ba mai mult, ar fi încă un om în plus care probabil pe viitor va aglomera coada la care stau şi eu. Deci, atâta timp cât nu am nimic de câştigat de pe urma acestei legi, prefer să nu se dea.

| CosminC86 explică (pentru Woodenpints91):

Si daca pe tine te avorta maica-ta acum mai vorbeai cu mine? era cu o "existenta" mai putin, asa cum iti place tie sa ironizezi.

| Woodenpints91 a răspuns (pentru aliceinchains):

Va creşte numărul de avorturi făcute cu umeraşul de sârmă si aspiratorul laughing

| Woodenpints91 a răspuns (pentru CosminC86):

Ce-mi place mie când cineva foloseşte un exemplu pe mine. Aşa se întâmplă mereu, şi când spun că nu-mi pasă de subnutrizii din Africa şi din partea mea pot să moară toţi. Vine un deştept şi mă întreabă "şi dacă tu erai din Africa, mai ziceai asta?"
Păi, asta nu era oricum decizia mea. De ce să mă întrebi dacă-mi place sau nu o situatie care nu era decizia mea?
Ar fi ca şi cum ţi-ar părea rau pentru fratii tăi care au fost de atâteaori aruncaţi prin wc-uri sau uitaţi într-un prezervativ legat la gură. Ce, ei nu ar fi putut deveni oameni? Şi aici e vorba de câteva miliarde.

Deci, să revin la întrebarea ta. Puţin îmi pasă dacă aş fi fost şi eu evortat sau nu, oricum la vremea aia nu eram nici născut, nici conştient.

Abh
| Abh a răspuns (pentru CosminC86):

Nu sunt de acord, si in epoca ceausista se pedepsea avortul cu inchisoarea si totusi, multe femei au apelat la cai empirice pentru a scapa de copil. Unele au platit cu viata!

| dragoilidia a răspuns:

Sunt impotriva avortului.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Din ce punct de vedere nu ești de acord?
Rezultatul unui viol, incest, viața mamei este pusă în pericol, etc?
Despre ce vorbim?
Pa, pa.

| Dumnezău a răspuns:

Eu am cea mai buna idee vomitata vreodata de mintea umana, cu privire la controlul populatiei, care sa-i impace si pe crestini si pe atei.Sterilizarea fiecarui individ la un an dupa nastere, odata cu acele vaccinuri anti-tifos, poliomielita si ce se mai face atunci.Ii inchid pe crestini si argumentul lor de carton cu sufletul viu, ii inchid si pe ateii care n-au loc la ghiseu de alti oameni.Plus ca, astfel, in maxim 120 scapam de cancerul pe care l-am reprezentat de cand ne-a pus natura sa evoluam.Hai,ca-i bine!

As fi de acord cu sterilizarea, ba chiar as milita pentru ea, mai ales pentru ca sunt dame care se cred prea tinere sa aiba copii la 30 de ani. Daca nu il vrei odata, uite, de-al dracului, Vlad iti zice ca desi vrei, n-o sa mai poti sa il ai.Planning familial o lula; mare retardare si termenul asta! Hai, la sterilizare cu voi.

| Paulla a răspuns:

Ai idee câte avorturi la negru s-ar face cu o lege din astea, câţi copii ar fi pe stradă şi prin centrele de adopţii? N-ai, fiindcă tu nu gândeşti decât 'avortul în sine pare naşpa', dar dacă ai analiza puţin mai bine ţi-ai da seama că nu e atât de naşpa, scapă multă lume de multe probleme. Oricum, o lege ca asta nu s-ar aplica, suntem şi aşa prea mulţi.
Şi da, sunt de acord în toate situaţiile, e o decizie personală dacă vrei sau nu să ai un copil, n-ar trebui să se trezească toţi cretinii să-ţi spună ce să faci.

Întrebări similare