Omule, serios? ) Poate pur si simplu ti s-a parut ca s-au uitat la tine sau i se parea lui ceva comic la fata ta. Asta inseamna ca trebuie sa te enervezi si sa te gandesti sa-l iei la bataie sau ceva de genu? ) Fii putin mai detasat. S-ar putea sa ti se intample si tie candva sa-ti vina sa razi de cineva dintr-un anumit motiv. )
Cat de prost sa fi sa barfesti persoana de fata si sa te mai uiti la ea? Daca te barfea nu se mai uitau la tine ci radeau sub mustata cu privirea pe pereti. Trebuia sa ii intrebi daca rad de tine.
Da, mai nou mi se pare, sunt prost sau ce? Tu crezi ca ies de ieri afara? Am invatat sa studiez oamenii si stiu ce se intampla in jurul meu. Intru foarte rapid in mod defensiv cand sunt atacat. Nu imi convine sa se faca glume pe seama mea atata timp cat nu ma cunoaste persoana respectiva.
Omule asa e. Cand faci o gluma in soapta cu un prieten despre o persoana care e de fata, te uiti imediat la ea. Imi era foarte evident ca de mine radeau.
Evident, dar nu era o decizie inteleapta si raspunsul tau nu prea ma ajuta.
Le o intorici si tu cu o gluma rautacioasa gen ma scuzati dar care e femeia in relatia voastra sau mai Faceti din cand in cand schimb de roluri?=D sau orice alta care crezi ca i ar intepa cat de cat.dar asa gen ca le arunci la plesneala si daca se ataca te scoti cumva gen ca a fost un compliment de fapt sau nah depinde de situatie.Gaseai tu ceva la ei de care sa te iei daca analizai un pic.Sau puteai pur si simplu sa ii rogi sa impartaseasca gluma cu restul ca nu e frumos sa o tina doar pentru ei.