| nobody_9468 a întrebat:

il cunosc pe "b" de vreo 2 ani si de 4 luni tot ne tachinam, ne luam in brate. azi mi-a cerut sa'l pup pe gura si l'am refuzat noi fiind dupa scoala insa cand ne'au vazut colegii lui tot faceau mistouri mai indecente si el tacea ca vaca(m'a deranjat ca tacea), adica nu stiu de ce l'am refuzat sa'l sarut fiindca mie imi place de el.ideea ar ca ii du voie sa atinga pe fund sa ma ia in brate insa nu sa ma sarute...in fine daca imi spune sa'l sarut iar cum ar trebui sa reactionez? el mi-a cerut doar sa'l sarut nu si sa fiu cu el.cum ati proceda voi?

Răspuns Câştigător
| Bacemi a răspuns:

Daca ii dai voie sa te atinga pe fund si sa te ia in brate distanta pana la un sarut nu e mare. Nu e nimic rau in asta. Daca vrei sa il saruti, saruta-l. Nu te gandi ca nu ti-a cerut sa fiti impreuna. Poate asta e modul lui in care iti cere mai mult. Stii ca nu se poarta sa zici : Vrei sa zici iubita mea?
In ziua de azi daca te saruti cu cineva deja sunteti impreuna. Asta in ideea ca va cunoasteti si nu te saruti cu unu pe care il vezi pentru prima oara.

6 răspunsuri:
| Emena a răspuns:

Pai daca iti doresti sa va sarutati.sarutati`va. daca nu esti pregatitalaughing. spune`i ca inca nu. o sa inteleaga.

| Djlsghtnquuw a răspuns:

Pai cum sa te sarute daca nu sunteti impreuna?laughing. ce nesimtire pe eelno talking. eu nu l'as saruta daca nu am fi impreunastraight face. bravobatting eyelashes

| nobody_9468 explică:

Phai si eu tot la asta m-am gandit bacemi...fiindca a venit cu' mine pana mai aproape de casa si ne tineam de mana, chiar ne'au intrebat cativa daca e ceva intre noi, dar n'am raspuns...vin cu' vesti deseara cand vin de la scoalawinking

| nobody_9468 explică:

Deci in cele 4 luni n'am fost cu' el, ci doar amici... dar cred ca s-a rezolvat fiindca am stat ieri cu' el in mai multe pauze, cu' un prt de'a lui si prt de'a mea... e ok momentan, cred ca sunt cu ellaughingwinkingbig grin

| lololololol a răspuns:

As fi facut ceea ce ai facut si tu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ar trebui sa il saruti mai ales ca nu ti-a cerut ninimk mai mult avand in vedre faptul ca sunteti de atata timp impreuna