| Floreenofficial a întrebat:

Salut! Îmi merge rău și pentru prima dată m-am gândit, mi-a trecut azi prin cap sa devin un băiat rău, îmi venea aproape sa plâng și am făcut sacrificii ca sa îmi meargă bine.Dar oare ce se va întâmpla dacă mă fac un băiat rău? Mulțumesc frumos!

Răspuns Câştigător
| paul123paul123 a răspuns:

Du-te la Sfânta Biserică, fi bun nu te schimba daca ești bun. Lumea are o problema este rea însă vor arde toți raii

10 răspunsuri:
| aimond a răspuns:

Poti suporta consecintele actiunilor tale

| johnnny123 a răspuns:

Trebuie să citim în globul de cristal ce înțelegi tu prin "băiat rău" și ce ți se va întâmpla?

| LordCristobal a răspuns:

Frate,nu te face băiat rău că nu are sens sa te strici.
Pt ce sa devii baiat rău? Ca să impresionezi o gagica sau pe alții?
Șmechereala de băiat rau e o trăsătură apreciata în multe medii sociale de la noi din tara.Dar asta nu înseamnă că e un exemplu de urmat.
Daca te faci băiat rău automat îți vei face prieteni alți,, băieți răi"și îi vei îndepărta pe toți oamenii buni care țin la tine.Si e foarte posibil să te bagi și în niste probleme care nu îți aparțin.
In loc sa fii băiat rău încearcă să fii un om bun, de cuvânt, productiv, corect și să nu îți fie frica sa spui lucrurilor pe nume.Trebuie să fii o persoana sociabila care emana energie pozitivă și cu o mentalitate sănătoasă.
Mulți oameni sunt sătui și scârbiți de hahalere care se dau băieți răi.
In schimb mulți oameni apreciază sinceritatea, corectitudinea, bunatatea și faptul că te poți ține de cuvânt.
Așa că nu incerca sa fii băiat rău.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru johnnny123):

Nu o sa mai pape tot din farfurie, iar cand **** o sa termine primul, apoi o sa se ridice si o sa plece.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Faci buba.
Studiaza-ti problemele si remediaza-le in timp, nu fabula. Nu prea ai cum sa devii baiat rau, daca pana acum ai fost linistit.

| darrio2007 a răspuns:

Nu incerca sa fii altfel decat esti.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Dacă devii rău, și alții vor fi răi cu tine.

| Roger645 a răspuns:

Mai arunca o privire prin Codul Penal, pe la sanctiuni si contraventii.
Cum iti asterni asa dormi. S-ar putea sa nu mai mai dormi linistit.
Logica colaborarii constructive intre oameni in timp e mai avantajoasa decat confruntarea/ dat tepe pe termen lung.
Chiar si ca baiat rau...tre sa stii cand sa te opresti.
Insa poti fii rau ca sa te aperi ...cand partea cealalta e rea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te-ai trezit prea târziu la 28 de ani să te faci băiat RĂU.

Răspuns utilizator avertizat