anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut! În câteva zile e ziua iubitei mele și nu știu ce să-i iau. Mă gândesc de ceva timp ce să-i iau dar nu știu ce..Prea multe idei și dacă mă gândesc la ceva zic ca nu o sa-i placa, că nu e bun și uite asa am rămas în pana de idei. Ma gândeam la un trandafir criogenat, o bijuterie ceva dar nu știu. Nu țin neapărat la astea, poate aveți voi sugestii mai bune. Mulțumesc de ajutor ❣️

8 răspunsuri:
| Ovidiu5373737 a răspuns:

Observ ca emojourile nu s au pus

| Dekle a răspuns:

Depinde de ea, daca crezi că o să i placa o bijuterie, cumpara-i una, de exemplu mie mi-ar face mai mare plăcere să primesc o carte...winking

| IgnatVictor a răspuns (pentru Dekle):

Mă bucur că am avut ocazia să îți citesc comentariul. Mi-a făcut ziua mai bună. Și mie îmi plac cărțile, iar prietenii mei mi-au spus că sunt un fraier dacă încerc să vorbesc despre cărți cu o fată, pentru că - spun ei - „ăsta nu e subiect de discutat". Mă bucur să văd că s-au înșelat.

| IgnatVictor a răspuns:

Poți să-i cumperi un parfum. Dacă n-ai idee ce parfum preferă, alege unul care este vândut mai bine. La momentul actual, pentru fete, cred că cel mai cunoscut este Black Opium. Dacă îi mai iei și un trandafir, e perfect. Mai mult, nu-ți trebuie.

| Dekle a răspuns (pentru IgnatVictor):

Ce gen de cărți citești? Spune mi câteva titluri că sa-mi fac o idee! happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ai putea sa ii cumperi un parfum, sau un ceas, smartwatch

| IgnatVictor a răspuns (pentru Dekle):

De obicei, citesc orice îmi pică în mână. Câteva exemple sunt:
- „Femeia de la fereastră" de A. J. Finn
- „Lanțul" de Adrian McKinty
- „Casa bântuită" de Shirley Jackson
- „Prieten imaginar" de Stephen Chbosky
- „Fata din tren" de Paula Hawkins
- „Arșița" de Jane Harper
Plus multe altele. Pe lângă ele, mai citesc și fantasy:
- Seria „Turnul Întunecat" de Stephen King
- Seria „The Witcher" de Andrzej Sapkowski
- Seria „Tunele" de Roderick Gordon
- Trilogia „Jocurile foamei" de Suzanne Collins
- Trilogia „Transformarea" de Justin Cronin
De asemenea, am citit prima carte din seria „Urzeala tronurilor" de George R. R. Martin, iar în viitor am în plan să încep seria „Dune" de Frank Herbert și să continui trilogia „Southern Reach Trilogy" de Jeff VanderMeer.

| GraniniCuPiersica a răspuns:

O cicolata este de ajuns sau orice altceva dacă tine la tine cu adevărată succes