| AxtLance a întrebat:

Salut, Joc de ceva timp AirRivals, serverul Orion, lv26, B-Gear. As avea nevoie de un ghid cat mai complet despre joc: formatie, brigada, cum sa imbunatatesc armele/armurile/etc., si alte informatii folositoare despre joc. Funtita

Răspuns Câştigător
| AdyLupul a răspuns:

Salut.Si eu joc airrivals dar pe Helix(ANI)! Ce sa spun eu despre joc?!
Odata ce dai click pe community gasesti:
1-Brigade-Daca dai Create, iti poti crea o brigada si poti invita alti jucatori in ea. Poti pune si o poza, facuta in Paint sau descarcate de pe net la maime 24x12 sau 22x14.
2-Formation-Poti creea una sau poti intra in una.Formatia iti arata unde se afla jucatorii din ea(Apasa M),daca sunt online sau nu, poti comunica cu ei apasand #, mesaj confidential pentru ceilalti jucatori dar vizibil pentru cei din formatia respectiva. Poti seta din dreapta sus (Formation Flight) o forma generala de zbor.de Ex: leader primul, apoi ceilalti in respectiva forma... Facand asta ii poti duce unde vrei.Ei trebuie sa apese F2 pentru a se tasa de tine.
3-Armele le imbunatatesti cu carduri, si le poti pune si un effect/trail.Sa arata ca in clipul YouTube->"airrivals trails"
B-Gearul tau trebuie sa aiba puse corect puncte la status:
27Agility 27 Defence 27Fuel 64Spirit restul pe Atk-La lvl 75+ omori dintr-o lovitura. happy

3 răspunsuri:
| AxtLance explică (pentru AdyLupul):

Iti multumesc pentru ajutor. Acum am lv48, am priceput cat de cat cum se joaca acest joc. Am respectat si statusul, arata asa cum trebuie. Jocul este super dar dupa un timp devine putin plictisitor neavand pe cineva cu care sa vorbesti, sa mai dai un duel ceva... Nu prea am intalnit Romani pe Orion.

| RockThatBomb a răspuns:

Lasa un id aici AxtLance daca mai joci AirRivals, eu joc acum pe serverul Orion(ANI) si am Bg lvl 82, Ig 82, si Ag 76. Stiu absolut totul despre joc, iti voi explica orice si AdyLupul nu are in totalitate dreptate despre status.

| AdyLupul a răspuns (pentru RockThatBomb):

UNDE mai exact nu am dreptate in legatura cu statusul? Daca zici ca ai lvl 82 pe BG ar trebui sa stii ca asa se pun CORECT punctele..la atk build bineinteles! 63* era de fapt nu 64..am gresit cand am scris. poti pute punctele la fel doar k pe defence, sau poti adauga mai mult skill...100 de ex.dar cel mai bine e cum am zis eu! Daca nu sti, numai vb aiurea straight face