Sa-mi practic profesia (profesoara de limba si literature romana si diriginta, la liceu), sa interpretez/comentez cartile citite, piesele de teatru sau filmele vizionate, sa sofez, sa dansez, sa prepar prajituri, sa ingrijesc flori si catei.
Cand ai dezamagit pe cineva?
Intreb din curiozitate, nu te supara ca intreb.
Pe langa faptul ca m-am dezamagit pe mine in primul rand, dezamagesc persoane care au alte asteptari de la mine...
Te inteleg.
Dar nu trebuie sa fii suparat nu o sa iti iasa tot ce iti propui perfect dar conteaza ca incerci.
Cu asta incerc sa ma obisnuiesc. Desi doare...
Te inteleg nici eu nu fac lucrurile perfect.
Ma refer la talente.
Ohhhh...
Am destule! )
Ma pricep la tot ce tine de a urmari ceva /pe cineva. Sunt un detectiv chiar bun!
Zau?
Da-mi un exemplu chiar mai facut curios.
De exemplu, la o petrecere am vazut o persoana.I-am vazut chipul si atat.Nu stiam nume, de unde vine, etc.
Si m-am pus ziua urmatoare pe facebook In nici 30 de minute, am aflat unde sta, ce varsta are, chiar si cat a luat la BAC
Pe mine nu ai reusit sa ma urmaresti
Tare,dar de ce ai vrut sa stii cine e?
Pe tine te-am analizat deja.
Interesant profil ai. Sfat : Nu-ti mai face poze cand esti adormit.Nu-ti sta bine parul ))
Si inca ceva : Nu esti deloc zgarcit cand dai ADOR.
Să zicem că mi-a atras atentia.Era baiat.
Aia a fost de mult. Si nu la asta ma refeream...
Si ador nu prea stiu cand dau... Dau si eu sa fie, desi ma simt spionat
Mi-a untrat blitul in ochii cand an facut poza cu telefonul era noapte.
Ti-am vazut si tie profilul apropo esti din viitor corect si te-ai nascut acum o suta de ani?
Neh.
Acum 2 zile mi-a aparut profilul tau cand cautam alt Bogdan si am intrat de curiozitate.
Cam așa ))
Da.Nu sunt eu in poza.
Eu intru doar sa vorbesc...
Mi-am dat seama dar de unde iei pozele astea? si de ce le schimbi asa des?
Nu prea pare.
Intri sa-ti faci poze cand mergi undeva.Sa-ti dai check -in ))
Sa stie tot poporul că tu ai vazut un film cu (,) Cosmin ăla )
De pe net.
Mă plictisesc repede de ele si nah...
Nu gasesc poza perfectă ((
De ce nu pui una cu tine?
Nu.Nu vreau să imi arat fata.
Nu sunt perfectă.
Nu exista perfectiune, fiecare e special in modul lui de a fii nici eu nu sunt asa de frumos mi-ai vazut poza doar dar faci cum doresti.
Mda...
Nu o să imi pun o poza cu mine.
Am inteles asta ti-am zis doar o idee.
Dar nu cred ca e asa de rau.
E ok.
Mersi.
Eu nu fac asta. Damn. Aia a fost doar odata sau nu stiu...
Si ti-am zis ce a facut recent ala nu?
In fine. Mi-ar fi placut sa iti spun ce se intampla in "culise" nu in primele randuri...
Eh, oricum eu m-am amuzat.
Te-ai amuzat? Ce era asa de amuzant... In fine. Nu acelea erau momentele care contau.
Oh,nici nu realizezi ce a fost amuzant
Eu stiu ce zici tu. Tu nu stii ce zic eu
Nu e acelasi lucru?
Oare?
Eh, na!
Lasa ca zic eu si pentru tine. La asta te pricepi tu cel mai bine:
http://uberhumor.com/wp-content/uploads/2014/01/NiKVgT7.gif
Eu ma pricep cel mai bine la barbati si la dorintele fiecaruia.Octavian...Desteptul,utilul si grijuliul meu Octavian Lucian...NU MAI DA FUNDELE DUPA MAI PUTIN DE O ZI DE CAND AI PUS INTREBAREA! Eu cu cine mai concurez pentru funda daca sansele sunt egale cu 0?
Dau cui consider ca a raspuns cel mai bine si cui merita.
Sa indrum oamenii spre cai drepte, sa compun poezii si texte pline de imaginatie, sa joc teatru (doar pe scena), sa o dau in bara, sa ma fac de ras, sa tremur in timpul unui examen si sa iau punctaj mai mic decat capacitatea mea din cauza emotiilor, sa vorbrsc sincer (uneori preaa sincer). Sunt ciudata.
BetterThanDrugs întreabă: