Sa-mi practic profesia (profesoara de limba si literature romana si diriginta, la liceu), sa interpretez/comentez cartile citite, piesele de teatru sau filmele vizionate, sa sofez, sa dansez, sa prepar prajituri, sa ingrijesc flori si catei.
Cand ai dezamagit pe cineva?
Intreb din curiozitate, nu te supara ca intreb.
Pe langa faptul ca m-am dezamagit pe mine in primul rand, dezamagesc persoane care au alte asteptari de la mine...
Dar nu trebuie sa fii suparat nu o sa iti iasa tot ce iti propui perfect dar conteaza ca incerci.
Ohhhh...
Am destule! )
Ma pricep la tot ce tine de a urmari ceva /pe cineva. Sunt un detectiv chiar bun!
De exemplu, la o petrecere am vazut o persoana.I-am vazut chipul si atat.Nu stiam nume, de unde vine, etc.
Si m-am pus ziua urmatoare pe facebook In nici 30 de minute, am aflat unde sta, ce varsta are, chiar si cat a luat la BAC
Pe tine te-am analizat deja.
Interesant profil ai. Sfat : Nu-ti mai face poze cand esti adormit.Nu-ti sta bine parul ))
Si inca ceva : Nu esti deloc zgarcit cand dai ADOR.
Aia a fost de mult. Si nu la asta ma refeream...
Si ador nu prea stiu cand dau... Dau si eu sa fie, desi ma simt spionat
Mi-a untrat blitul in ochii cand an facut poza cu telefonul era noapte.
Ti-am vazut si tie profilul apropo esti din viitor corect si te-ai nascut acum o suta de ani?
Neh.
Acum 2 zile mi-a aparut profilul tau cand cautam alt Bogdan si am intrat de curiozitate.
Mi-am dat seama dar de unde iei pozele astea? si de ce le schimbi asa des?
Nu prea pare.
Intri sa-ti faci poze cand mergi undeva.Sa-ti dai check -in ))
Sa stie tot poporul că tu ai vazut un film cu (,) Cosmin ăla )
BetterThanDrugs întreabă:
RAY întreabă:
Alexandrududn întreabă: