Sa-mi practic profesia (profesoara de limba si literature romana si diriginta, la liceu), sa interpretez/comentez cartile citite, piesele de teatru sau filmele vizionate, sa sofez, sa dansez, sa prepar prajituri, sa ingrijesc flori si catei.
De pe net.
Mă plictisesc repede de ele si nah...
Nu gasesc poza perfectă ((
Nu exista perfectiune, fiecare e special in modul lui de a fii nici eu nu sunt asa de frumos mi-ai vazut poza doar dar faci cum doresti.
Am inteles asta ti-am zis doar o idee.
Dar nu cred ca e asa de rau.
Eu nu fac asta. Damn. Aia a fost doar odata sau nu stiu...
Si ti-am zis ce a facut recent ala nu?
In fine. Mi-ar fi placut sa iti spun ce se intampla in "culise" nu in primele randuri...
Te-ai amuzat? Ce era asa de amuzant... In fine. Nu acelea erau momentele care contau.
Eu ma pricep cel mai bine la barbati si la dorintele fiecaruia.Octavian...Desteptul,utilul si grijuliul meu Octavian Lucian...NU MAI DA FUNDELE DUPA MAI PUTIN DE O ZI DE CAND AI PUS INTREBAREA! Eu cu cine mai concurez pentru funda daca sansele sunt egale cu 0?
Sa indrum oamenii spre cai drepte, sa compun poezii si texte pline de imaginatie, sa joc teatru (doar pe scena), sa o dau in bara, sa ma fac de ras, sa tremur in timpul unui examen si sa iau punctaj mai mic decat capacitatea mea din cauza emotiilor, sa vorbrsc sincer (uneori preaa sincer). Sunt ciudata.
Dau cui consider ca a raspuns cel mai bine si cui merita.
Lasa ca zic eu si pentru tine. La asta te pricepi tu cel mai bine:
http://uberhumor.com/wp-content/uploads/2014/01/NiKVgT7.gif
BetterThanDrugs întreabă:
RAY întreabă: