| ioanadragalasa a întrebat:

Ma puteti ajuta si pe mine cu o problema? Mi-e fricA sa dorm singura si nu e de la intuneric.Nu ma pot uita la televizor deoarece nu am unul in camera mea.Este in camera fratelui meu si pe mine nu ma lasa acolo.Am incercat sa folosesc si o mica lumina de veghe.Chiar nu stiu ce ma sperie. Poate ma puteti ajuta voi.Please.Dau funda pentru cel mai bun si folositor raspuns.

5 răspunsuri:
| rousz a răspuns:

Buna! pfff, si mie mi-e frica sa dorm singura si nici pana acum nu am reusit sa fac ceva cu asta, dar bine ca am cu cinelaughing, te sperie gandul la diferite parti intunecate poate a povestilor, a sf-uluiwinking sau chiar realitatewinking ar trebui sa te rogi de paritntii tai sa-ti i-a si tie un tv si sa le spui povestea ta, altfel nu stiu cum ai putea sa dormi!

| mgtow a răspuns (pentru rousz):

Eu locuiesc singur in casa si tie ti-e frica sa dormi singura? Ha, ce faza amuzanta.

| Floreenofficial a răspuns:

Salut! Mie mi se intampla destul de rar sa ma sperii.Ascult muzica de pe mobil in casti sau radio seara inainte sa adorm si te distrage de la alte chestii, te concentrezi pe muzica.Dar n-are de ce sa iti fie frica stiind ca a doua zi va rasari soarele vei avea diverse activitati de facut etc.Monstrii nu apar dintr-odata doar ca sa ne sperie.Si gandeste-te ca de fapt camera e aceeasi ca in timpul zilei cum o vezi si acum doar ca nu e luminata atata tot.nu e nimeni si nimic in ea, esti doar tu! Bafta! :*

| Hpzox a răspuns:

Nu stiu cum ar putea sa te ajute cineva de aici, si sora mea e la fel, inainte cand eram acasa dormeam eu cu ea acum ca eu am plecat doarme singura si ei ii este urat ...si ii este urat noaptea din cauza mea si a lu fratele meu cand eram mici o speriam ne puneam cersafurile in cap si faceam pe fantomele happy si de atunci ea nu mai doarme singura si nu sta noaptea singura in casa de dormit acum laughing daca ai stii cum doarme, sta pe laptop in pat pana ce ii vine somnul ala mare si adoarme cu tot cu el in pat iar de dimineata il ia cineva sil stangelaughing are 14 ani si nu cred ca o sa-i treaca vreodata.

Vorbeste cu ai tai si spune-le, ia-ti o veioza si puneti-o la cap noaptea si nu te mai uita la filme horror, gandeste-te ca esti in casa cu ai tai si n-are cine sa intre, daca nu e de la intuneric atunci de la ce este, la ce te gandesti cand esti singura ce iti vine in minte?

| rousz a răspuns (pentru mgtow):

Da mi-e frica sa dorm singura :-D! o fi amuzant! daca tie asa t-i se pare!winking