| Vali215 a întrebat:

Salut! Mama mea nu poate să-și scoată banii de pe card pentru că îi apare pe telefon că nu e actualizat. Cum fac să îl actualizez?

11 răspunsuri:
| SharpEagle a răspuns:

Nu-i actualizat cardul? Aplicatia de pe telefon nu-i actualizata? Datele personale nu-s actualizate?

| mgtow a răspuns:

Trebuie sa mearga in banca poate e expirat cardul, pana atunci sa transfere banii pe telefon in alt cont ca sa poata obtine din atm

| Vali215 explică (pentru SharpEagle):

Nu are aplicatie pe telefon. Mesajele au fost primite pe telefon, nu în vreo aplicație.

| SharpEagle a răspuns (pentru Vali215):

Si ce zice mesajul?

| Vali215 explică (pentru mgtow):

Cardul e expirat, dar a primit altul nou recent și tot primeste mesaje precum că e expirat cardul. Fără să se ducă la bancă nu o poate rezolva?

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Din păcate, trebuie să meargă personal la bancă (cu actul de identitate), ca sa i-l actualizeze.

E la ING?

Trebuie sa activeze cardul nou la un bancomat. Nu stiu care-i procedura la baca ei, dar probabil trebuie sa-si seteze un alt PIN, poate prin telefon, sunand la numarul de pe card si tastand in mesageria cu robotul.

| Vali215 explică (pentru floresdemayo):

Este la Visa

| mgtow a răspuns (pentru Vali215):

Se poate si prin telefon dar programu e de luni pana vineri, poate incerca sambata pana la 12pm daca e

O fi de la Visa, dar l-a emis o banca anume.
Visa e compania care ofera infrastructura cardurilor.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns (pentru Vali215):

Am întrebat de banca, nu de card.