Salut.
In primul rand sa stii ca iti vorbesc in cunostinta de cauza. Am fost acolo, pana anul trecut in aprilie in Kirkwall, mai exact Orkney(asta fiind o insula).
Lucram intr-o echipa de 7 oameni, toti romani(ne cunosteam cam toti dintre noi), cred ca asta a fost ceva super.
Am lucrat atat la izolatii externe/decorativa cat si interne/vata minerala/rigips.
Eram platiti la metru, patronul fiind un moldovean de peste prut, ce lua lucrari de la o firma englezeasca... Mai pe scurt noi eram la a 7-a mana gen
Trebuie sa iei in considerare vremea de acolo (daca muncesti la exterior vei sta multe zile acasa, crede-ma)
Cel mai nasol a fost anul trecut, ex: de pe 11 ianuarie pana pe 30 martie am lucrat in totalitate vreo 17 zile! (da, ai citit bine)
Per total eu unul nu vad mare "combinatie"
Na. Sper ca nu te-am plictisit, in caz de orice nelamurire, intreaba
Da, MAI ALES CA o sa vina brexit-ul (sunt curios daca CHIAR o sa fie in martie) adica, daca nu pleci acum, dupa aia nu o sa mai fie usor, DELOC
Eu nu zic sa iti cauti in tara, doar sa fii atent la unele chestii. De exemplu poate faceam 3000 intr-o luna, dar daca stateam acasa dupa aia 3 saptamani... Stii ce zic.
Parerea mea e ca de unul singur nu pui bani deoparte (sau foarte putini) oricat de cumpatat ai fi. Eu nu consum alcool deloc, fumez in schimb (cele mai trompete tigari costa 6 lire si ceva daca nu ma insel)
Sa fii cu prietena, e mult mai bine.
Nu am idee ce sa iti mai spun, dar intreaba-ma si iti raspund cu cea mai mare placere. Toate cele bune
Xmen22 întreabă: