Nu este neapărat cu likeurile, dar vreau să mă asculte când vorbesc și să vorbească cu mine. Ei intre ei vorbesc normal și cu mine că și cu un bebeluș...
Ia-ti gandul. Nu cersi la lume atentie. Urmareste-ti scopul in viata si vointa lui Dumnezeu sa fie pe primul loc in viata ta. Lumea asta egoista o sa dispara in curand la Armaghedon.
Nu te cunosc ca sa-mi dau seama ce nu le place la tine. Analizeaza-te putin din exterior. Priveste-te prin ochii lor si poate iti dai seama care e problema.
Oricum in scoala sunt multi copii rai la suflet. Nu e neaparat sa fie vina ta.
Incearca sa-ti faci o prietena. Nu e bine sa stai mereu singura. Ia tu initiativa daca nu vine nimeni la tine.
Hei! Si eu am fost in aceeasi situatie, dar mi-am făcut o prietena, cea care vb cel mai mult cu mine. Apoi am început să glumesc cu colegii mei, si acum toată clasa vb cu mine? (Nu stiu daca o sa meargă si la tine, dar la mine a mers)?
Simplu..invidia lor fata de tine e destul de mare, si cand iti cer ajutorul, nu-l oferi pentru ca profita de tine iar pe la spate rad cu altii de tine! Demonstreaza-le ca esti mult mai tare decat te cred ei, si nu le mai da nici tu like-uri!
Incearca sa vezi cum se comporta ceilalti in mare si adapteaza te si tu dar fii naturala. Daca faci lucruri mai ciudatele renunta la ele.