Bună ideea cu filmatul.Pentru orice eventualitate.Partea cu becul... dacă e vorba de unul şi acelaşi bec, se poate arde cât de curând şi trebuie schimbat.Sau poate e stricată priza.Cheamă un instalator.Cât despre telefon...Sunt indivizi care sună pe oricine să spună că o persoană din familie tocmai a avut un accident şi este în spital, pe moarte, după care cere o sump mare de bani, pentru a acoperi cheltuielile.E doar o glumă proastă.Dar să ştii că sunt mulţi care cred.Şi lasă bani grei.
Nu este vorba de acelasi bec. eu am doua becuri in bucatarie. cel principal si cel de langa chiuveta.
Ok. in seara asta o voi pune. dupa ce ma uit la filmate, o sa las un link pe un site unde am incarcat-o pe net. mersi frumos, nu m-as fi gandit!
Nu cred în fantome sau chestii din astea. Telefonul ar fi putut fi foarte bine doar o farsă şi chestile cu becurile nişte coincindenţe. Poate e problemă la circuit. Nu ştiu. Posibil. Cât despre bubuitura aia...chiar nu am idee ce ar fi putut fi... Oricum, nu te mai necăji atât din cauza unor chestii ca astea.