| Niniesta a întrebat:

Salut,o intrebare legata de superbet...mi-am facut recent un cont, băgând cnp ul tatei si cardul meu, tin sa precizez ca n am jucat deloc, adica n am bagat nici un ban...eram curios doar daca se poate intampla ceva (am trimis poza cu buletinul dupa care am oprit contul.pot pierde banii dupa card sau ceva de genul, sau mai rau? Poza cu buletinul nu cred ca apucase sa se confirme(si l-am oprit din cauza ca nu am 18 ani impliniti si poate se intampla ceva

Răspuns Câştigător
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Cu alte civinte, ai avea acum un cont inactiv cu date care nu coincid.
Nu rezultă din răspuns dacă ți-au luat bani de pe card sau nu. Asta verifici d-ta în contul de card. Dacă nu le dai date corecte, îți blochează contul tău de la ei.

6 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Ce date ai băgat din cardul tatei?

| Niniesta explică (pentru sadrian46):

Din cardul meu

sadrian46
| sadrian46 a răspuns (pentru Niniesta):

Dar ce date? Dacă ai băgat toate datele de acces la cardul tău, ei pot scoate bani din contul tău.

Data,nume,cvv, dar nu am jucat sau ceva,are legatura daca nu am jucat, adica nici macar nu am incarcat contul de superbet, imi cerea poza cu buletinul, am facut poza sa o trimit si dupa am inchis contul, dar poza inca era in proces de a se trimite, chiar pot sa mi scoata banii de pe card?

sadrian46
| sadrian46 a răspuns (pentru Niniesta):

Dacă ai dat și cvv-ul, pot să îți scoată bani de pe card.

Suport (Superbet)

3 Jan 2022, 07:27 EET

Stimate client,

Avand in vedere faptul ca numele/prenumele inregistrat in contul dumneavoastra nu corespunde cu cel din actul de identitate, va rugam sa reveniti cu un e-mail in care sa va exprimati acordul cu privire la actualizarea acestor date in contul de jucator in conformitate cu actul de identitate.

In cazul in care aceste date nu sunt actualizate in 30 de zile de la prima depunere, ne obligam sa va restrictionam contul.
Multumim pentru intelegere.

Asta am primit pe mail