Da,sunt enervanți.Mai ales când ești singurul cu părul mai lung din liceu.Nu ca al tău, mult mai scurt. Porcărie...
Poftim, să ne inveselim puțin:
http://www.youtube.com/watch?v=0Kv-MMZvYUY
Cheers.
Nu prea-mi dedică lumea manele.
Singura chestie care o fac ei e ca atunci când trec pe lângă ei să-mi zică că-s satanistă, emo and stuff.
Daca tu esti cel din poza, ei bine...nu trebuie sa fie manelist sau cocalar ca sa te jigneasca."Roackerii" in general, au un statut mai aparte in societate
Acum îmi dau seama... Deci datorită figurii şi stilului vestimentar sunt aşa motivaţi să mă jignească, nu?
Mă enerveaza când se bagă pârţarii in seamă pe stradă.
Şi revin la subiect: eşti influentat de un curent muzical dar asta nu înseamnă că nu esti normal.
Mă simt marginalizat...mie nu-mi dedică nici un cocalar nimic. Ar trebui să mă îngrijorez?
Raspunsul tau striga tare "O meriti pentru ca esti rocker". Penibil.
Cui ii pasa? In ziua de azi daca nu iti pastrezi acest "cui ii pasa" o iei razna, invata sa ignori si sa accepti doar ce iti convine, cel slab se razbuna, cel puternic iarta iar cel inteligent ignora.
Cam asa ceva.Din pacate traim intr-o societate in care cultura si acceptarea aproapelui nu are nimic de spus. Daca te uiti pe strada vezi ca marea majoritate a romanilor au tendinta de a se imbraca si comporta dupa un anumit arhetip.Cine iese din acel standard (si nu este pe placul celorlalti) este foarte aspru criticat si nu de putine ori jignit.Cam asta e situatia, nu o incurajez(ba din dimpotriva, o condamn) si daca vrem neaparat sa o schimbam trebuie mai intai sa ne schimbam pe noi insine.
Bafta!
Am vrut sa fie un raspuns impartial.Ti s-a parut ca il condamn pentru ca asta aveai in minte.Acum,dupe ce ai citit asta, gandeste-te ca sunt de partea celui ce a postat intebarea si citeste din nou acel raspuns care striga tare.
Pai....cand vad chestii de genul "mă" sau "Zât"...pur si simplu nu stiu daca sa imi fie greata de raspuns sau sa ma amuz pe seama lui. Cert este ca daca vrei un argument, trebuie sa inveti sa il ceri si nu cu replici din astea de prin "Pistruiatul".Mai cresti un pic (psihic vorbind) si apoi mai da un reply eventual.
Voi ăştia, ce vă credeţi tare maturi...
N-am de gând să-ţi cerşersc argumente. Te-am întrebat destul de frumos. Că te ataci tu şi sari în sus din orice căcat, asta e altceva.