| Andrusk2 a întrebat:

Salut!
Pe voi nu va enerveaza vremea asta? E tare schimbătoare.
Aseara, pe la 2 pana la 5 dimineata, a tunat si a fulgerat puternic, de zici ca venea sfârșitul lumii. Fulgerele sunt periculoase doar afara? Eu aseara am inchis toate televizoarele si telefonul, dar nu am putut sa dorm din cauza fulgerului, intrasem intr-o panica imensa, deoarece citeam pe net ca fulgerul poate sparge geamul si eu chiar stateam langa geam.

Răspuns Câştigător
| 09Daniel20Botezan70Psihologie70Psihiatrie90 a răspuns:

happy Să știi că e un pic ciudat. big grin, dar nu mă enerveazăwinking Din ce locacalitate ești? big grin Și la Mediaș a ploat tare ieri seara. happy Eu de obicei pot să dorm când e furtună și da, și eu dorm lângă geam laughing și nu m-a trosnit nici-un fulger laughing Vremea e schimbătoare, important este să nu lași să te influențeze, să îți afecteze viața. Noi suntem ca un lac, la suprafață sunt multe valuri și zgomot, dar happy el, în interior, rămâne mereu limpede. big grin Sper că ți-a plăcut răspunsul meu. Sănătate! happy

15 răspunsuri:
| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Nu sunt periculoase doar afara dar acolo sunt mult mai multe sanse sa patesti ceva decat in interior. Uite un ghid despre furtuni, poate iti sunt de folos sfaturile: https://fiipregatit.ro/ghid/furtuna/

| CassiusAlexander a răspuns:

Mai bine ploi și furtuni decât caniculă.

| Catrice a răspuns:

Da,nașpa rău.
Propun sa, facem petiție sa se schimbe vremea și sa i-o dam alui de sus, ce zici?

| mgtow a răspuns:

Nu e problema imi place vremea urata. Daca ar fi viscol sau ploaie ca in Ecuator toata ziua ar fi fain. Gen uk ploua des si e frig inclus vara noaptea 13 - 14 grade apoi ziua 23 de grade.

| InYourPants a răspuns:

Ba da. Nu e periculos fulgerul, nu fulgera langa case doar pe camp in paduri, casele au paratrasnete
La mine e o ora soare, o ora furtuna...
Am plecat de acasa in pantaloni scurti, acum inghet intr-o statie
Aici mor. Adio

| Frank51 a răspuns:

Doar când mă prinde afară.

| Andrusk2 explică (pentru InYourPants):

Si aici la fel. Era toata ziua cald si bine, de la 2 a inceput potopul

| RAY a răspuns:

Suntem cea mai hipersensibila generatie din toata istoria, vai doamne a tunat si te ai ascuns sub pat o așteptai pe mami sa iti dea laptic. Generatia ne plangem din orice

| InYourPants a răspuns (pentru RAY):

Ce treaba are o intrebare pusa de o singura persoana cu o intreaga generatie

| Lucian2473 a răspuns (pentru CassiusAlexander):

Crezi? Afla ca nu se poate treiera graul pe camp si celealte paioase. Daca nu se treiera la timp, bobul incolteste si nu mai e bun pentru faina. Vom importa faina, noi cei care eram granarul Europei. Paiena se va scumpi...Dar nu asta e chestia cea mai importanta. Se scutura pomii fructiferi, vor fi inundatii, alunecari de teren. Nu se va mai putea munci la capacitatea obisnuita....Cand e cald, se iriga, bai AC-ul, te duci la umbra, te scalzi, consumi lichide, nu e sfarsit de lume.

| Andrusk2 explică (pentru Lucian2473):

Exact. Mai bine soare decat fulgere si tunete. Din cauza acestor ploi, s-a opărit gazonul, s-au stricat ciresile de la noi.

| romeo78 a răspuns:

Trebuie să ne adaptăm, obișnuim cu o astfel de climă. Pe măsură ce vor trece anii, va fi mai rău.

| RAY a răspuns (pentru InYourPants):

Dupa ce ma jignesti la alta intrebare mai si imi raspunzi

| 09Daniel20Botezan70Psihologie70Psihiatrie90 a răspuns (pentru Andrusk2):

Atunci îmi dai și răspunsul câștigător? big grin