Să știi că e un pic ciudat. , dar nu mă enervează Din ce locacalitate ești? Și la Mediaș a ploat tare ieri seara. Eu de obicei pot să dorm când e furtună și da, și eu dorm lângă geam și nu m-a trosnit nici-un fulger Vremea e schimbătoare, important este să nu lași să te influențeze, să îți afecteze viața. Noi suntem ca un lac, la suprafață sunt multe valuri și zgomot, dar el, în interior, rămâne mereu limpede. Sper că ți-a plăcut răspunsul meu. Sănătate!
Buna! Nu sunt periculoase doar afara dar acolo sunt mult mai multe sanse sa patesti ceva decat in interior. Uite un ghid despre furtuni, poate iti sunt de folos sfaturile: https://fiipregatit.ro/ghid/furtuna/
Da,nașpa rău.
Propun sa, facem petiție sa se schimbe vremea și sa i-o dam alui de sus, ce zici?
Nu e problema imi place vremea urata. Daca ar fi viscol sau ploaie ca in Ecuator toata ziua ar fi fain. Gen uk ploua des si e frig inclus vara noaptea 13 - 14 grade apoi ziua 23 de grade.
Ba da. Nu e periculos fulgerul, nu fulgera langa case doar pe camp in paduri, casele au paratrasnete
La mine e o ora soare, o ora furtuna...
Am plecat de acasa in pantaloni scurti, acum inghet intr-o statie
Aici mor. Adio
Si aici la fel. Era toata ziua cald si bine, de la 2 a inceput potopul
Suntem cea mai hipersensibila generatie din toata istoria, vai doamne a tunat si te ai ascuns sub pat o așteptai pe mami sa iti dea laptic. Generatia ne plangem din orice
Ce treaba are o intrebare pusa de o singura persoana cu o intreaga generatie
Crezi? Afla ca nu se poate treiera graul pe camp si celealte paioase. Daca nu se treiera la timp, bobul incolteste si nu mai e bun pentru faina. Vom importa faina, noi cei care eram granarul Europei. Paiena se va scumpi...Dar nu asta e chestia cea mai importanta. Se scutura pomii fructiferi, vor fi inundatii, alunecari de teren. Nu se va mai putea munci la capacitatea obisnuita....Cand e cald, se iriga, bai AC-ul, te duci la umbra, te scalzi, consumi lichide, nu e sfarsit de lume.
Exact. Mai bine soare decat fulgere si tunete. Din cauza acestor ploi, s-a opărit gazonul, s-au stricat ciresile de la noi.
Trebuie să ne adaptăm, obișnuim cu o astfel de climă. Pe măsură ce vor trece anii, va fi mai rău.
Atunci îmi dai și răspunsul câștigător?
EllyEllutz întreabă:
Cipi1212 întreabă: