Nu prea-mi placea prezentatorul si nu prea avea haz, insa am apreciat calitatea informatiilor care se ofereau si faptul ca cei de acolo erau cu adevarat impartiali. Era o emisiune, zic eu, educativa care ne punea in tema cu faptele actorilor politici din ziua de azi. Acum am inteles ca, prezentatorul fiind demis, nu se mai difuzeaza.
Cea mai buna emisiune de o foarte lunga perioada de timp pentru ca nu ia partea nimanui si uite asa mai aflam si noi niste adevaruri.
Ai mare dreptate e o emisiune foarte buna.
Eu care am 15 ani m-am uitat la ea nu m-am mai uitat fiindca nu stiu cand incepe.
De ce a fost demis prezentatorul? eu chiar nu stiam asta.
Intreb din curiozitate.
Am citit pe internet ca din cauza ca s-a manifestat in presa si chiar si in emisiune impotriva sefilor, impotriva politicii duse de ei probabil. I-a suparat pe acestia si a fost demis sau si-a dat el demisia. Am mai vazut si alta varianta cum ca nu s-au inteles la bani. Cine stie ce o fi fost.
Dar ai dreptate prezentatorul nu prea avea haz mai aparea cate un suras asa dar imi placeau subiectele de discutie.
Salut!
Ma enerveaza tonul prezentatorului. Ma gandesc ca ideea e sa nu se prinda lumea ca vorbeste la misto, cum e site-ul Times New Roman, sau serialul Las Fierbinti, unde e doar mistocareala, dar nu oricine se prinde.
Rar ma uit la tv, cei drept am vazut cateva emisiuni pai e ok, nu e foarte comic dar e ok
Se vede ca el incearca sa starneasca putin amuzament. Dar glumele despre politica nu prea merg. Insa este o emisiune care merita vazuta in vederea... politicii.
Mie imi place*, sorry asta am vrut sa spun initial.
Doarunaltutilizator întreabă:
anonim_4396 întreabă: