| GrigorescuMarian a întrebat:

Salut! Si-a pus cineva tamaie in masea? Daca da, in cat timp a omorat nervul? Am o masea ce ma chinuie de mai bine de o saptamana care oricum trebuie scoasa, nu mai poate fi salvata. Am luat toate pastilele posibile. Eu sunt sofer pe comunitate si nu pot ajunge la medic prea curand. Durerile sunt groaznice, uneori nu pot conduce. Va rog, daca a incercat cineva treaba cu tamaie, spuneti-mi si mie. Am incercar toate metodele posibile pentru calmare si nu funcționează.

3 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Și asigurare medicala nu ai? Ce vrei tu cu tămâia... Riști o infectie de toată frumusețea. Sa vezi tămâie atunci

| GrigorescuMarian explică (pentru suntserios):

Asigurarea pe care o am nu poate fi folosita in afara țării din ce am înțeles. La cabinet pot merge doar cu programare. In Franta de exemplu m-au programat doar pentru consult peste cateva zile, iar interventia ar fi avut loc peste alte cateva zile. Niste prostii de nu va puteri imagina.

| Smmo a răspuns:

Incearca sa nu stai in curent, sa nu mananci pe partea aia, sa nu consumi lichide decat la temperatura corpului si sa nu iti atingi urechea de pe partea cu maseaua daca simti ca are legatura.
Nu am ajuns sa-mi pun tamaie, pentru ca nu am gasit tamaie veritabila desi la vremea aceea poate ca s-ar fi gasit pe undeva, am facut alte prostii dar nu le mai zic. Am avut dureri groaznice pana cand am descoperit ketonalul. A fost singurul care m-a ajutat sa-mi mai treaca durerea cat sa pot dormi o noapte. Daca nu l-ai incercat si il poti cumpara pe unde te duci, sau ceva echivalent, as zice sa incerci.
https://www.google.com/......ps?/search
Temporar m-a ajutat si Fasconalul dar pentru cam o ora.
Nu stiu cum se impaca medicamentele astea cu condusul, oricum trebuie sa intrebi farmacistul daca sunt bune in cazul tau. Ai grija daca ai luat atatea pastile, sa nu-ti afecteze stomacul, mai mananca din cand in cand iaurt, lapte sa mai ajute mucoasa stomacala. Cum simti foame, sa mananci putina paine sau un biscuite fara zahar, din acelasi motiv.