| blackann a întrebat:

Salut si la multi ani, doamne si domnisoare cu intarziere, ca aveam inca, contul suspendat.
am revenit in forta, salutari prieteni si fani de peste tot.

Ce parere aveti despre barbatii si baietii care nu au cumparat flori colegelor de munca?
Cand au fost intrebati au sustinut ca e ziua mamei, dar e ziua femeii, nu conteaza daca are sau nu copii.
Poate unele nu pot face sau nu vor, nu pot discrimina asa.

Voi cum ati reactiona la raspunsul asta?
Mie imi venea sa dau un pumn in masa, ca si tovarasul Verginica. Apropo, asteptam cu nerabdare sa treaca perioada de suspendare a contului, prietene.

Răspuns Câştigător
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Fratele meu felicitar ca ai resit din suspendare, aștept și eu sa revin cu forte proaspete

18 răspunsuri:
| Paracetamol0lol a răspuns:

Sper să te suspendeze iar

| Hammurabi a răspuns:

Teoretic oferi flori doar cui consideri tu și cum simți. Că altfel, aprox. jumătate din planetă sunt femei.
Eu, de exemplu, la hotel, le-am oferit angajatelor o seară gratis la restaurantul hotelului, împreună cu soțul sau prietenul lor.
Era obligatoriu să le ofer personal și flori la fiecare?
A existat câte un buchet mare de trandafiri pe fiecare masă, care putea să-l ia cu ele care ar fi vrut.

| blackann explică (pentru Paracetamol0lol):

Am vazut ca ai aparut si tu pe aici intre timp, dar nu mai ai mult rolling on the floor

| blackann explică (pentru Hammurabi):

Pai e ok frate asa, ai facut un gest macar, nu te prezinti intr-un birou cu mana in ***

| blackann explică:

Succes, dar nu mai ai mult aici oricum.
nenorocita stii cine e? ma*ta*

| Paracetamol0lol a răspuns (pentru blackann):

Și mama ta e mama mea

| Fatamuntilor a răspuns:

De fapt e ziua femeii!
Dai flori cui simti nevoia! Fara sa simti obligat intr-un fel!

| blackann explică (pentru Paracetamol0lol):

La multi ani ei pentru acum 2 zile, bro

| Paracetamol0lol a răspuns (pentru blackann):

Așa să fie

| Niciunnumedeutilizator a răspuns:

Decât să dai flori obligat, din curtoazie, pentru că "așa trebuie" și "asa zice lumea" e mai bine să nu dai.

| 199onur7 a răspuns:

Eram eu si un coleg de munca care nu am loat o singura floare si nimic la toate femeile de acolo si nici nu vad de ce sa fac asta dau cui vreau eu floare eu nu dau asa ori si cui flori in viata asta doar la o inima am dat flori ai doar la o singura inima voi lua flori atâta. Cine vrea flori să-și ia frate eu nu iau flori ori cui si la ori si cine.

| ReddY25 a răspuns:

Dai cui vrei, daca vrei, cand vrei.Nu te simți nevoia, atunci nu oferi.

| AdioTPU a răspuns:

Nu sunt obligați să cumpere. Poate le cumpără flori și cadouri persoanelor lor apropiate cum ar fi mama sau iubita, soția.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Hammurabi):

"Eu, de exemplu, la hotel, le-am oferit angajatelor o seară gratis la restaurantul hotelului, împreună cu soțul sau prietenul lor."

Lol! Explică-ne și nouă tu dai femeilor random cadouri la un hotel? Sau tu ești șeful unui hotel și dai cadouri unor angajate de ale tale?
Nu am înțeles contextul, dar random sună a treabă de mafiot, oricare ar fi munca ta și oricare ar fi colegele tale. happy Adică ce om normal ar da cadouri unor doamne, vouchere la un hotel sau o seară la un hotel? laughing)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Încetați cu cadourile!
Încetați!

Mai ales în secolul 21 în care răutatea și parșivitatea este la cote maxime? happy

La ce pnm m-ar încălzi un cadou și m-ar ajuta, dacă jumătate de an părinții ne scuipă și arată cu degetul? Why?

La ce ne-ar ajuta să primim și dăm cadouri noi între noi doamnele, când jumătate de an suntem colege de pomină și ne mușcăm una pe cealaltă? La fel, la ce ne-ar ajuta să primim cadouri de la domnii unei firme/întreprinderi care jumătate de an sunt misogini și poate mai și râd de noi sau ne bârfesc și ne desconsideră? happy

Cam ce au răspuns unii pe aici răspund și eu, dar și mai personalizat, adică da, cadourile până la urmă se dau doar cui simți, însă sunt de părere că totuși nu e ok, nici să dai doar unora și unora, nu, din firmă. Explicația, nu faci nici bisericuțe.

Eu una aș merge pe ideea, dai ori la toate, ori nu mai dai deloc. happy

Eu personal, aș alege și criteriul comportament, legătură de colegialitate, respect. Adică dacă tu simți toate astea la locul de muncă, ok, fă nene gaură în portofel în luna martie, chiar de Crăciun și de Paște și dă cadourile alea sau florile alea. happy Dar dacă nu este respect și totuși voi stați acolo, că din varii motive vă e greu sau lene să plecați, măcar nu fiți și ipocriți, nu dați nimic.
Pe scurt, dați cadourile în funcție de cum sunteți tratați și de relația pe care o aveți cu colegii/colegele voastre. happy

Și da, sper că ți-ai învățat lecția, Blackanne, de a nu mai oferi bullying TPUașilor, nici vechi, nici noi, nimănui. happy Vezi că TPU ți-a oferit o a doua șansă. Profită de ea.

| Hammurabi a răspuns (pentru anonim_4396):

laughing E hotelul familiei. Eu îl conduc și mă ocup de el de când a murit tatăl meu.
Era vorba de angajatele hotelului. Nu sunt mafiot. laughing
Nu era chiar la îndemână să dau flori sau cadou fiecărei angajate.
Așa că am preferat să le ofer o seară gratis împreună cu soțul/prietenul lor la restaurantul hotelului.
Nu ți se pare ok gestul? (știu că de obicei sunt expert în gafe laughing )

| blackann explică (pentru 199onur7):

Bravo, frate

| blackann explică (pentru anonim_4396):

Stii cate sanse puteam sa am? cam cat de greu e sa ti faci alte adrese de mail, Patricia2020 Alexandra Maria Veronica Elena Stancu?

"dacă jumătate de an părinții ne scuipă și arată cu degetul? Why?"

ce legatura are cu prefectura?