| numesiprenume0 a întrebat:

Salut! Sunt băiat și nu știu ce să îi scriu unei fete de care îmi place, pe rețele de socializare dupa "bună!" pentru a părea interesant. Ceva interesant care sa o facă să nu îmi dea seen. Ofer funda!

7 răspunsuri:
| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns:

Salut fata. Boom ești boss.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Bună! Postezi conținut interesant happy"

| CostinAlamariu a răspuns:

Trebuie sa o cunosti cat de cat. Care sunt pasiunile, interesele sau hobby-urile ei? Incearca sa gasesti ceva de care e pasionata si atunci o sa fie automat mai dornica sa vorbeasca cu tine.

Când m-am băgat în seamă cu actuala mea iubită, înainte să ne cunoaștem, mergea foarte greu discuția până am observat pe instagramul ei că-i place poezia. După s-a deschis, am vorbit mai mult despre poezie și altele și am ajuns împreună. Hai că nu-i greu, baftă.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salutare, părerea mea sinceră este sintetizată în această imagine: https://imgur.com/a/YaLXz8v. Multa baftă!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Fără acel "." la final

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ii scrii pe retelele de socializare cu scopul asta. E ciudat si experienta nu se cumpara cu una in care ii auzi vocea ei o si observi in timp ce vorbeste. Baga-te in seama cu ea in realitate.

| dariacuflic5 a răspuns:

Trebuie sa gasesti ceva ce ii place fetei si sa mergi pe ruta aia si sa nu dai complimente