Ce poti face? ia taurul de coarne.Mi se pare cel mai stupid lucru, sa o lasi a se intalni, cu un ex-prieten.Lupta pentru ce vrei.Sti de ce cred eu ca-l place? pentru ca a fost cumva primul care a sarutat-o sau culcat cu ea sau cel mai plauzibil motiv este ca se poarta urat cu ea si femeile de obicei sunt atrase de genul asta de barbati,mai vulgari, mai badarani, mai bine zis neciopliti.Tu cred ca esti contrariul lui.Decide singur.N-o lasa sa traga stanga si tu dreapta, cand calul la caruta, trebuie sa traga inainte.Adeseori dragostea nu ne face sa vedem lucrurile, asa cum trebuie.noroc
Eu ma comportam foarte frumos cu ea.A mai avut un prieten dar asa si asa, nimic serios, dar cu asta ceva serios.Nimeni din familia ei nu-i de acord cu fostul.Eu i-am zis domnitei mele ca voi veni si eu cind se va intilni cu fostul,a fost categoric impotriva,nu stiu cum sa fac sa fie bine, sa ma duc, asa fara voiea ei.Sigur sunt ca o voi pierde daca se va intilni cu ea.De fire ea este sentimentala, nu va rezista cuvintelor spuse de el.Nustiu ce sa fac
Stai ca nu pricep Domnita citi ani are, ca este nestatornica rau? Dar tu tinere domn citi ani ai, ca nici tu nu pari prea dus pe la Sf Biserica? Apoi stam de vorba
OMG! Foarte complicată situaţia ta.Dar ar trebui să-i respecţi decizia.Las-o să meargă singură,să-şi clarifice sentimentele. dacă te vei duce şi tu acolo, ea va fi foarte, foarte confuză şi e posibil să vă lase pe amândoi într-un gest de disperare.Asta o va face să se simtă constrânsă.Las-o să se ducă şi dacă te iubeşte pe tine,vorbele lui nu vor avea valoare în faţa ei. Dacă ea ţi-a spus ţie că te iubeşte, ai încredere în ea. Ştiu că stai ca pe ace şi ţi-e teamă să nu o pierzi, dar stăpâneşte-ţi sentimentele şi abţine-te.Vei vedea apoi ce va fi.O zi frumoasă îţi doresc.Nobody4Nobody.
Ea nu mi-a zis ca ma iubeste, mi-a zis ca-i place foarte mult sa iasa cu mine, intr-un cuvint se simtea bine alaturi de mine...a zis doar ca tine la mine
Ea 19 anişori şi tu 23...Nu ştiu ce să spun, dar e ceva diferenţă de ani.Copiii au trucurile lor în asemenea poveşti. Poate că trebuia să găseşti o fată apropiată de vârsta ta.Acum,dacă lucrurile ies aşa cum tu te aştepţi, consideră că ea a fost doar o etapă a vieţii tale în care ai găsit un gram de fericire şi mergi mai departe.Atâta pot să-ţi spun acum.O seară frumoasă îţi doresc.Nobody4Nobody.
Da,una era Domnita sa aiba 12 alta 19. Una era sa ai tu 14 alta un om matur de 23.La 23 de ani sa nu ai habar ce sa faci este intr-adevar o problema.Vad ca esti incintat sa o ierti si a 8 a oara ca in Cargaiale. Problema este a ta, dar dupa 8 vine 9 si tot asa pina le pierzi sirul.Eu zic sa o rogi pe ea sa traga cite un semn pe tocul usii de cite ori te traduce, poate tu esti la munca si ea uita sa te anunte.
Urzi 23.cred ca nai citit cu atentie situatia mea, p-u ce s-o iert, nu a facut nimic asa esit din comun.Ea pursisimplu a facut alegerea cu el sau cu mine...si eri cred ca afacut-o.Si nu sunt eu genul de om care sa fiu asa calcat in picioare cum zici tu.Pe mine dintotdeauna ma inconjurau numai domnisoare mai mici decit mine cu 2, 3, 4 anisori.Dar fetita asta este foarte bine coapta la minte,a crescut intr-o familie foarte foarte saraca, de cind a terminat scoala munceste, stie cum se traieste in viata.
Asta este viata toti alegem pe ce drum o apucam si ce este mai bine pentru noi.Ea a facut o alegere, tu vei face alta alegere si gata.Vei fluiera a paguba un anumit timp dar trece, Viata este ca indicatorul obligatoriu inainte, iar de femei "coapte la minte"cam ducem lipsa dar cu bataie de cap se gasesc.
Alisa7109 întreabă: