" semnătura mea in dreptul fiecareia. aparent, la care eu nu participasem"
aparentul ăla fă-l o certitudine și vorbim despre fals in acte... sau e un simplu lapsus?
Nu este un lapsus. Știu fiecare dată când am semnat. La prima ședință am semnat de doua ori, aici fiind o ședință în plus pe care nu am făcut o, dar nu știam cum se procedează, la următoarea ședință am semnat o data, la cea de a treia ședință am semnat și mi-a spus că am patru ședințe făcute, moment în care am realizat că eu am semnat una in plus, pe care nu am făcut o și am decis sa fiu precaută. La următoarea ședință am făcut doar jumătate de h, nu am semnat nimic. Am mers ziua următoare unde am recuperat acea ședință și am mai făcut una, implicit am semnat de 2x. Am schimbat instructorul deoarece nu mi se părea ok. și când am ajuns la cealaltă instructoare aveam 8 ședințe trecute, toate semnate.
Eu având doar 5 ședințe făcute în mod real și una in plus, de care știam că a fost trecută dar o semnasem și nu am crezut că mai pot face ceva în privința acesteia.
Oare mai pot recupera acele ședințe? Ele fiind semnate, nu de către mine.dar semnătura seamănă cu a mea, având în vedere faptul că nu am făcut acele ședințe?
Nu mai poti recupera sedintele, poti face reclamatie pentru fals in acte dar per total tot pe tine te costa mai mult, fa un efort financiar si cumpara ore daca simti ca ai nevoie de mai multe chiar daca ti s-a facut o nedreptate, macar termini scoala si asta e.