| Floreenofficial a întrebat:

Sunt la modulul pedagogic in anul 3(ultimul) si semestrul asta trebuie sa fac practica pedagogica.Doamna profesoara de la facultate m-a trimis la o doamna profesoara de la un liceu cu care am luat legatura.Eu m-am oferit sa pregatesc o lectie si sa predau la o clasa dar ea a zis ca mai intai sa fac cam 20 de ore de asistenta (adica sa vad cum preda ea 20 de ore).Si am inceput de marti, am fost doua ore si ieri miercuri alte doua ore.Deci am facut 4 ore de asistenta si as mai avea vreo 16 si apoi sa predau de vreo doua ori.Doar ca e asa plictisitor la asistenta si imi vine sa renunt, sa nu ma mai duc.Eu la practica pedagogica trebuie sa obtin doua note, de exemplu, doi de opt.Dar eu cred ca sunt singurul baiat si vad ca pe mine nu ma prea baga in seama doamna asta profesoara care cica ne coordoneaza.Cu mine nu e prea comunicativa.Mi se pare cam mult 20 de ore de asistenta.Voi ce ziceti? Eu mai am ore si la facultate la care trebuie sa ma duc.Si azi (joi) mi-a zis sa ma duc de la 8, dar eu fac naveta, nu stau in acel oras si nu m-am dus si mi-a zis ca ma trece absent, dar eu nu mai sunt elev de liceu, ca sa stau pe acolo atatea zile si ore, eu acum sunt student.Eu trebuie sa rezolv cu practica pana la sfarsitul lui mai, ca daca nu, nu voi termina modulul pedagogic si pierd examenul de titularizare din vara.Mai am optiunea sa ma duc, de exemplu, la fosta mea profesoara din liceu, sau la alt cineva sa imi semneze niste fise precum ca am facut practica.Si acum parintii mei vor sa ma trimita maine, vineri, din nou la asistenta, dar eu nu mai vreau si vreau sa va consult si pe voi.Si doamna profesoara le-a spus unor fete ca imi va pune note in functie de cum voi veni, dar eu ma simt chinuit, ar fi mult pentru mine 20 de ore.Deci sa continui cu aceasta doamna sau sa caut pe altcineva? E cam aiurea ca trebuie sa stau dupa ea, sa o astept la cancelarie in pauze si sa fac ce zice ea ca sa imi completeze fisele alea.Multumesc si multa sanatate!

Răspuns Câştigător
| Lioana a răspuns:

In viața nu totdeauna faci lucruri care îți plac. Mai rezista puțin că ai nevoie de hârtia primită de la acea d-na profesoara.

3 răspunsuri:
| PainTech a răspuns:

Daca ai rezistat aproximativ 12.000 de ore de scoala pana acum, sigur mai rezisti tu inca vreo 16.
E ridicol, uneori nu prea ai ce face.

| Floreenofficial explică (pentru PainTech):

Mulțumesc pentru încurajare!

| Floreenofficial explică (pentru Lioana):

Lioana, mulțumesc! M-am gândit și o sa reîncep să mă duc să văd cum preda de luni!