| Unșpearul132 a întrebat:

Salut! Sunt un vorbitor rapid și as spune ca lucrul acesta m-a afectat pe toate planurile posibile și imposibile. Și as vrea sa știu neapărat cum naiba sa fac sa reușesc sa vorbesc mai lent. Am încercat tot felul de exerciții de dictie dar nimic n-a funcționat. Mi-am creat și foarte multe gânduri cu viitorul meu în care vorbesc foarte repede și m-am înfricoșat pentru ca probabilitatea de a se întampla asa cum mi-am imaginat este destul de mare pentru ca dacă as vorbi în ritmul meu normal m-ar întelege numai familia. Oricum nu am o situație sociala prea buna tot din pricina faptului acestuia. Dar m-am documentat despre lucrul asta și am afkta ca noi vorbitorii rapizi gândim mult mai repede fata dd voi cei care vorbiți normal. Și este foarte greu sa ma abțin pentru ca toate cuvintele îmi vin în minte cu o alta viteza decât a voastră. Și presupun ca este FOARTE greu sa schimbi ritmul de viteza în care creierul tău gândește. De aceea va rog dacă mai cunoașteți alte tehnici ca rig eu ajutati-ma!

1 răspuns:
| MistarGoGu a răspuns:

Te uiți 5 - 6 ore la discursurile lui Klaus și repeți după el! Garantez ca îți iese și ritmul de melc la vorbire!