| Akliss a întrebat:

Salut,

Sunt Vegetarian de aproape 2 ani, însă, de revelion, fără sa vreau am luat doua lingurițe de salata beouf ce conținea carne de porc, fiarta, inițial nici n-am simțit, decât la a doua lingura când am scuipat după laughing din experiența voastră, credeți ca 2-3 grame (cât oi fi apucat sa înghit) se pune? Adica, dacă cumva au "rupt" toată perioada in care n-am mâncat?!

26 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Dacă conștiința ta e nepătată - chiar dacă ai băgat la stomac ce-ai băgat - inseamnă că ești ok (adică vegetarian)

| Wr3nch a răspuns:

Nu, esti ok. Literalmente nu avea ce sa rupa.

| johnnny123 a răspuns:

Ce înțelegi prin "se pune"?

Există o autoritate mondială de supraveghere a vegetarienilor care notează orice abatere și-ți retrage diploma de vegetarian?

Ai înghițit 2 grame de carne. Și ce dacă? Nu există absolut nicio consecință din punct de vedere biologic.

Singura consecință este în capul tău.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Sa se puna ce?
Tu esti obligat de lege sa fii vegetarian sau cum?

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu se pune.

| helpforyou a răspuns:

In nici un caz. Esti super ok. Si mie imi place sa mananc vegan.

| goguPatent a răspuns:

Cum adica "se pune"? Tu nu esti vegetarian pentru tine? Iti tine cineva evidenta sau cum?

| Sophieka a răspuns:

Sa o lasam balta cu prostiile de gen : sunt vegan / vegetarian de 2 ani, 3 luni, 10 zile, 14 ore si 8 secunde.

| Frank51 a răspuns:

Ce să rupă?

| Alin1423 a răspuns:

Nu ai ce sa rupi, cum au spus si altii, te monotorizeaza cineva?

| darrio2007 a răspuns:

Si te-ai otravit cumva daca ai mancat carne de porc? Ii mai stii gustul daca esti vegetarian de 2 ani?
Salata de boeuf se face cu carne de pui sau vită.
De curiozitate, cate kg ai la varsta ta?

| pombar a răspuns:

Suporta durerea greseliilor tale si continua sa faci ce simti ca e corect, atacurile sunt perfide si vin de peste tot

| Violleta2022 a răspuns:

"Salata de boeuf care contine carne de porc" laughing am ras copios cu prostioara ta!

Salata de boeuf NU contine nici o carne de porc, ci numai carne de vita!

BEOUF - inseamna VACA in limba franceza!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru goguPatent):

E trecut in condica laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O sa te zic institutului de vegetarianie si nu o sa-ti mai dea diploma de vegetarian cinstit.

| haileewatson a răspuns:

Nu te afecteaza cu nimic, decat daca vrei tu sa te afecteze. Mergi mai departe si data viitoare esti mai atent la ingredientele din alimente

| VoidEternal a răspuns (pentru johnnny123):

Ai vazut filmul Scott Pilgrim vs the world?

| johnnny123 a răspuns (pentru VoidEternal):

Da, exact la scena aia mă gândeam și eu, când sparge poliția vegană zidul și-i confiscă ăluia puterile de vegan pentru că băuse lapte.

| VoidEternal a răspuns (pentru johnnny123):

laughing Good stuff

| johnnny123 a răspuns (pentru VoidEternal):

Chicken isn't vegan? :-)))

| DeMicUnC?l?tor a răspuns:

Ai grijă cui mai spui că ești vegetarian.
Nu de mult. La noi in oraș un Măcelar fără servici și șomer s-a dus acasă la un vegetarian și la bătut așa de rău că i-a rupt oasele.
Cănd a venit poliția și l-au arestat, țipa in gura mare că el n-are de muncă din cauza vegetarienilor

| Iepuroi a răspuns:

Ce sa se rupă mai, te dau afara veganii din clubul lor daca ai mâncat din greseala? laughing). Nu prea am auzit de porc in salata de boeuf ( vita )
Nici musulmanii nu cred că s ar supără așa tare daca ar sta Intr un desert și ar avea numai un porc sa mănânce ( din cate tin minte e un păcat mai mic sa mănânci ce e interzis la ei cum e porcul daca nu ai altceva / mori de foame )

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sunt carnitarian, mananc numai carne laughing)

Răspuns utilizator avertizat
| dullcat a răspuns:

Ca fapt divers, cred e imposibil sa fii vegetarian 100%, deci nu tinti spre perfectiune fiindca nu se poate.Sa stii ca multe alimente pot contin urme de carne prin contaminare incrucisata, deci nu fi asa dur cu tine, caci nu iti tine nimeni evidenta.