| Rianakkaee a întrebat:

Salut! Știu ca pun o întrebare tâmpită, dar asta e. Un membru de familie (bărbat in toată firea) a fost strigat de către un prieten / coleg,, Ce faci ma,, pupăza? " nu este ciudat? La fel in alta seara :,, Ce faci ma sug*ciu*e?" Știti cumva care e semnificația,, Pupăza "? Mai exact ce a vrut sa exprime prin acest apelativ?

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un fel de "alint" între prieteni. Unii folosesc cuvinte mult mai cringe și urate decât cele menționate de tine. Sunt prieteni, îsi permit sa își dau un "semi bullying" reciproc în gluma.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Și eu mă strig cu prietenii buni in toate felurile. Ai vrea sa vb cu dumneavoastră între noi când ne vedem pe ici pe colo

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Cam deplasate unele apelative... happy
Și el nu a fost deranjat de vocabularul celuilalt? Dacă îi permite, atunci poate că așa își vorbesc intre ei. Ca-ntre băieți.

| Rianakkaee explică (pentru floresdemayo):

Respectivul e șofer de tir, părea cam indignat rau, când a auzit cum a fost strigat, a început sa urle ca,, vorbește acasă " probabil sa nu-l mai strige și altcumva, eu înțeleg ca șoferii au,, limbajul " lor, da’ sa faci un bărbat pupăza …

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns (pentru Rianakkaee):

Mârlani. happy
Unui om cu educație, crede-mă, nu-i stă in caracter să recurgă la astfel de apelative injurioase! Dar, ca si unele boli genetice, caracterul e transmisibil. Ce vede/aude in familie, copilul obișnuieste să dea mai departe... Și dacă nu au un exemplu bun de urmat, nu au de la cine învăța, și nici dorință (măcar, de schimbare in bine), ce așteptări să ai?!
A crescut intr-un mediu in care se vorbea murdar.

Intr-o zi, se va găsi unul care să-l lase fără dinți! big grin