Sa incerci tu sa vorbesti cu sora ta si sa ii spui ca trebuie sa invete si sa nu stea cu copii sau la calculator. Daca invata, invata pentru ea, nu pentru altii.
Poti sa incerci sa o ajuti, sau sa ii faci pe ai tai sa inteleaga ca situatia surorii tale nu e una rar intalnita.Trebuie ca parintii tai sa isi dea seama ca sarbatorile alaturi de familie sunt un dar minunat, de care toata lumea ar trebui sa se bucure.
Sper sa reusesti, consulta-te si cu ceilalti!
Vorbeste cu sora ta, nu o certa, fa-o sa vina si ea la tine atunci cand are o problema. poate ea nu mai vorbeste cu parintii tai tocmai din cauza asta, ca ei o cearta si o pedepsesc. spune-i ca esti mereu acolo pentru ea, si ca poate vorbi deschis despre orice cu tine.pe de alta parte vorbeste si cu ai tai, spune-le ca nu e singurul copil din lume care nu asculta si asta nu e un motiv ca sa va privilegiati toti de momentele frumoase in familie.
Pai mama face mai tot timpul temele cu ea iar tata mai mult o apara daca intelegi ce vreau sa spun
Mama este cea care face temele cu ea iar mama nu mai vorbeste decat cu mine atat dar foarte rar
Inseamna ca parintii tai au inceput sa aiba si probleme in cuplu, pentru ca de la un timp ei nu mai au momentele lor, doar momente:"hai sa vorbim despre fiica noastra" si "cum sa facem"...eu zic sa-i trimiti undeva, sau sa mergeti voi intr-un weekend la bunici, lasa-i singuri si spune-le dinainte sa profite de timpul lor, sa se gandeasca ca aveti o familie frumoasa tocmai datorita lor. poate isi vor reveni.iti doresc tot binele din lume si sper ca pana la urma va fi bine.
Oricum asta si cred ca o sa fac o sa ma duc la bunici si de Craciun si de Revelion la fel ca si anul trecut o sa fie al doilea cel mai nasol an al meu(((((.Si eu ma mir cum de nu m-am apucat de fumat, droguri, alcool intensiv si toate cele
Nu o sa imi pun nume de genu " warcraft01"/" boss_dollar"/numai porcarii )
Imi pare rau pentru tine, sincer...dar crede-ma ca si eu am trecut prin multe lucruri mult mai urate si pentru asta am ramas cu capul sus si nu m-am apucat de diferite vicii...
nyoentox2002 întreabă: