Daca are fi in lumea asta cineva care sa ma ajute la loc fara sa observe tatal meu,îi sunt dator vesnic nu stiu semnez la notar ca pentru tot restul vieti îi Da lunar o anumita suma de bani,aunt in stare de orice,numai sa nu fiu nevoie sa ma sinucid,nu mai pot manca,nu mai pot bea apa, mai disperat ca Acum nu am fost vroadata, price e bine venit, un sfat bun orice, nu sa pun tatalui meu bani la loc.Va rog mult din tot sufletul meu oricine ma Poate ajuta, cu orice nu ezitati sa o faceti.un sfat ceva.
Cere bani de la prietenul tău ca cel mai probabil la el sunt desigur dacă povestea asta e adevărată și da mergeți la poliție
Din pacate e adevarata, traiesc un cosmar...ideas e ca as vrea sa îi spun sa mergem la politie Dar stiu Ca nu o sa ajungem acolo,e prea incapatanat ar spune Ca eu i-am luat Si cine ste ce am facut cu ei, bani apar luati ca o societate din polonia, am sunat la banca si m-am dat drept tatal meu, la fel m-au sfătuit sa merg la politie, dar nu pot m-as duce singur dar pe mine nu m-ar lua nimeni in calcul...
Dacă nu ai nimic de ascuns te duci frumos la poliție și explici situația! Nu știu de ce dar toată povestea asta e foarte puțin credibila ar trebui să încerci altceva!
Imi dau seama ca nu ma crede nimeni,probabil nici eu nu m-as crede nu am mai fost intr-o asemenea situatie nici o data,eu merg la politie da? Dar ce pot face eu,nu sunt eu titularului contului bancar,l-ar chema pe tata la politie,el oricum e bolnav si de cancer si de inima, nu ar rezista la un semeanea soc, am incercat sa îi spun subtil ca sunt hakeri in ziua de azi care sparg conturi si chesti de genul dar aproape ca îi venise rau, spunea sa nu fac vreo prostie sa dispara din banii, dar apoi cand o afla ca nu mai are nimic? Mi-am distrus viata si nu stiu ce sa mai fac... nu e nevoie sa ma crezi daca tu asta consideri, am zis ca poate gasesc pe cineva sa ma imprumute cumva dar sunt doar prost pentru nici eu nu as da atatia bani unui copil de 17 ani, nu stiu daca merge la notar sa dau semnatura ca dau dublu trimplu, numai sa scap de asa ceva, crede-ma bag pastile de somn sa diminuez din stres, oricum mersi mult pentru sfaturi
Cardul bancar se poate inchide imediat, daca se anunta banca. se poate emite un alt card bancar si atata.
Prietenul tau care a folosit cardul tataului tau poate face puscarie, fiindca a furat si folosit datele bancare care nu-i apartineau, asta se cheama fauda bancara!
Nu mai e cazul nu mai are rost...l-am tot amanat, maine nu vreau sa mai fiu cand se va duce la banca.Va Multumesc tuturor cerora care mi-ati dat sfaturi
Stai linistit, ca din atata lucru nu moare nimeni.
Ai facut o greseala, este bine sa o recunosti si sa o repari, iar pe viitor sa nu mai repeti asa ceva.
Viata merge inainte!