| radu1182 a întrebat:

am 3 intrebari.
1)Atunci cand stau in pat culcat linistit si mai uit la tv si sunt atent acolo la un moment dat incep sa ma gandesc la ceva si in acel moment eu imi misc glezna in sus gen mi-o ridic, este normal asa ceva, daca trebuie facut ceva ce anume?
2)Daca vreau sa visez lucid merge daca folosesc doar metoda in care trebuie sa spun inainte sa dorm de multe ori in noaptea asta voi visa lucid?
3)Atunci cand visez lucid ma simt ca si cand ar fi real sau este ca si un vis ca ori care altul adica este acel moment cand avem impresia asa este la mine, cand avem impresia ca noi ne uitam la un ecran? Daca am 3 intrebari la fel ca asta sa stiti ca mie imi arata ca nu am nicio intrebare.

3 răspunsuri:
| radu1182 explică:

Stiu sunt intrebari ciudate.

| zilog a răspuns:

Se rezolva la neurochirurgie AI
SINDROM SPASTIC EXTRAPYRAMIDAL

| zilog a răspuns (pentru zilog):

Semnele extrapiramidale includ tonus motor crescut, modificări ale cantității și vitezei de mișcare și activitate motorie involuntară. Acestea includ două grupuri de semne și tulburări conexe: hipokinetic (similar cu boala Parkinson) și hiperkinetic (similar cu boala Huntington). Acest articol acoperă unele dintre neuroștiințele din spatele tulburărilor extrapiramidale, relevanța semnelor extrapiramidale în tulburările psihiatrice majore, tulburările majore ale mișcării extrapiramidale și modul de a provoca semne extrapiramidale.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/......MC3442750/