anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut TPU,am o intrebare foarte personala si chiar v-as ruga sa nu ma criticati, chiar nu am vrut sa imi exprim aici aceasta "poveste" dar chiar nu am cu cine sa vorbesc, am prieteni dar nu pot sa le spun pentru ca nu am incredere deplina in ei si de aceea am hotarat sa scriu aici unde nu ma cunoaste nimeni.
Am 15 ani si sunt gay,am trecut prin multe lucruri nasoale,nu am putut sa accept asa ceva,sunt un tip caruia ii place sportu,tot felul de lucruri de baieti dar sunt gay, nu pot sa spun nimanui acest lucru, de la varsta de 13 ani mi-am dat seama si abia in ultimele 3 luni am reusit sa ma accept asa cum sunt.Ideea e ca in clasa e un baiat care banui ca e si el ca mine,e cu totul diferit de mine (gesturi feminine din mana,vorbit,sta doar cu fetele),cred ca e gay si imi doresc foarte mult sa vorbesc cu el,nu vreau sa creada ca imi bat joc de el sau ceva,vreau doar sa vorbesc cu cineva care e la fel ca mine,dar nu stiu in totalitate daca chiar e,dupa cum am spus,pare foarte gay,in ore se uita la mine iar daca ma uit la el dupa isi intoarce privirea in alta parte.
Imi e rusine sa vorbesc cu el despre asa ceva mai ales ca nu prea vorbim,el sta doar cu fetele si habar nu am cum as putea sa vorbesc asa ceva cu el,poate s-ar simti ofensat sau ceva de genu,parca pic intr-o depresie cumplita in ultimul timp,chiar as vrea sa pot sa vorbesc cu el,dar daca nu e gay si ii spun ce ma fac dupa,daca spune la toti?
Va rog,nu ma criticati sau ceva,vreau doar niste sfaturi, ma simt foarte nasol in ultima perioada, nu mai stiu ce sa fac.
Multumesc!

Răspuns Câştigător
| HazelEyes77 a răspuns:

Dragul meu eu zic sa faci ce simti. E cel mai bine. Vei gasi tu o ocazie, un pretext sa vorbesti cu baiatul respectiv fa ti curaj. Poate si el iti cauta compania si n are curaj la fel ca tine. Pana nu incerci n ai de unde sa stii. N ai de ce sa te simti rusinat esti ceea ce esti pana la urma nu te mai chinui in zadar. Fii mandru de tine n ai facut nimic rau, ai descoperit cine esti tu cu adevarat. De e sa lasi depresia sa puna stapanire pe tine? Curaj

12 răspunsuri:
| Bondarel99 a răspuns:

Daca tu nu vrei ca lumea sa stie ca esti gay nu trebuie sa le spui, cel putin acum, faci dezvaluirea cand esti pregatit ca doar stii ce rai sunt unii oameni...
Cat despre colegul tau, e cam riscant sa ii spui fata in fata pentru ca nu stii cum o sa reactioneze si sa nu fie gura sparta sau ceva si sa te simti si mai prost apoi. Poti sa vorbesti cu el in mod anonim, gasesti o cale sa te bagi in seama cu el fara sa ii spui cine esti (Facebook, wapp, telefon) ii spui ca l-ai vazut si il placi sau ai aceasta curiozitate, si tot ce trebuie sa aflii e daca si el e gay, apoi daca raspunsul e pozitiv si automat veti avea lucruri in comun eu zic ca o sa va imprieteniti repede.
Sau ar mai fi varianta in care el nu stie sigur care e orientarea lui, e totusi la o varsta frageda, e ceva delicat.

| mentholinks a răspuns:

Treci pe marijuana, poate iti vine mintea la loc.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru mentholinks):

Cine stie, probabilhee hee voiam raspunsuri serioase dar ce sa zic, nu toti gandim la fel, mersi oricum happy

| mentholinks a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai e serios, iti schimbi un pic setarile din creier.

anonim_4396

Sigur,daca ai fi stiut despre ce e vorba, nu ai fi reactionat asa, pacat ca inca exista o multime de oameni ca tine (nu e o jignire doar o sesizare).

| mentholinks a răspuns (pentru anonim_4396):

Desigur ca n-am de unde sa stiu fiindca nu sunt homosexual. Dar din ce relatezi tu pari ca ai ajuns deja in pragul disperarii la o varsta cand inca nu ar trebui sa te preocupe partea sexuala a vietii.

anonim_4396

Ideea e ca intial nu vreau ceva sexual, probabil e doar o simpatie pentru acea persoana, as dori sa vorbesc cu el, sa am si eu cu cine sa vorbesc desprea chestia asta a 'homosexualitatii' deoarece nu cred ca o persoana hetero m-ar intelege.

| Lawrrrr a răspuns:

Păi nu te sfătuiesc să-i spui ca esti gay. Sub nicio formă pe net, printr-un alt cont pentru că nu cred că ar spune unui necunoscut că e gay, ar putea fi oricine care incearcă sa faca mişto de el, așa că nu ar spune. Iti sugerez să te apropii de el, să vorbeşti cu el, să te bagi în seamă, înțelegi? Apoi îți vei da seama după felul cum se uită la tine. Ocazional, poți să-i mai pui mâna pe umăr, nu chiar prieteneşte, dacă ştii ce zic :3 iar după felul cum reacționează îți vei da seama. Apoi cand vă mai împrieteniți îl întrebi dacă a mai avut relații, dacă îi place de cineva, dacă nu, de ce. Baftăăă xD

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Lawrrrr):

Mersi mult de raspuns, am incercat sa iti dau mesaj privat dar din pacate nu ma lasa comunitatea TPU (junior inca) sa trimit mesaje.
Of of sad

| Lawrrrr a răspuns (pentru anonim_4396):

Dă-mi skype-ul tău dacă vrei să vorbim :v

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Lawrrrr):

Trimite-mi skype-ul tau prin mesaj privat daca poti, n-as lasa aici id-u ca sa vada toata lumea...

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Marian_shef_2001 l-am facut la 12 ani = )))