anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut TPU, am o intrebare pentru cei care sunt introvertiti sau mai retrași. Voua nu vi s-a intamplat ca atunci cand nu vreti sa participati la ceva proiect social sau sa mergeti undeva, (sau orice altceva care tine de lucruri sociale), o persoana anume sa va judece gen,, pai da tu esti antisocial/a normal ca nu vii" sau sa va interogheze ca de ce nu mergeti? Pe mine una ma enerveaza enrom cand vad ca unii oameni au ceva cu cei antisociali care nu se simt confortabili in situatii sociale fiindca au anxietate sociala si nu le e foarte usor sa fac anumite lucruri in public.

4 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Nu mai stiu daca mi s-a intamplat. De mine trageau oamenii mai frumos, si ma lasau in pace, intr-un final.
Ce-i drept, de multe ori cedam si le criticam evenimentele, ca sa inteleaga data viitoare de ce nu merg. Le taiam cheful. Baiat fin, csz.
De la o varsta, "prietenul ala antisocial" devine un fel de guru al linistii sufletesti, la care trag si aia ce stiau doar de destrabalare.
Bine, cred ca am fost totusi dornic de socializare, si am avut oameni misto in jur. Peste tot s-a lipit cate cineva de mine.

| RAY a răspuns:

Ar trebui sa fii deschis spre oameni raționali nu poți sta închis in colivie toată viata ta

| andreea1baratiu a răspuns (pentru RAY):

Cine zice ca nu pot? ma descurc si fara compania fraierilor

| RAY a răspuns (pentru andreea1baratiu):

De unde stii ca nu vei cunoaste si persoane ca tine?