| ImiEsteRusine a întrebat:

Salut tpu.Am o problema foarte rusinoasa, imi este foarte rusine.Am 14 ani si pana la 12 ani am dormit cu mama mea.Acum dorm singur intr-o camera iar parintii dorm in alta.Varul meu ma tot invita sa dorm la el iar eu tot aman, dar m-as duce cu placere.Problema este ca atunci cand ma intreaba daca vreau sa ma duc sa dorm la el ma gandesc ca numai este mama in casa si imi apare ceva in stomac nu stiu cum sa spun un gol asa si nu pot sa ma duc.Imi este foarte rusine.Ce pot sa fac va rog frumos.Multumesc

8 răspunsuri:
| Dash a răspuns:

Crede-ma, ar fi bine sa te duci. Iti va fi intr-adevar mai greu dar singura cale prin care poti scapa de problema asta este sa o infrunti. Dupa ce totul se va termina ai sa te miri cum ai putut gandi inainte.
Pana la urma nu e nimic care sa te faca sa suferi.

| ImiEsteRusine explică (pentru Dash):

As vrea din tot sufletu sa o infrunt dar ma invinge mereu si imi doboara si moralul.De fiecare data cand imi zice sa intampla acelasi lucru...

| ImiEsteRusine explică:

Am incercat de nu stiu cate ori sa o infrunt dar ma invinge mereu.Cred ca e problema psihica nu stiu.Si imi este rusine cu ea sad nu pot sa o inving de niciun chip.

| ImiEsteRusine explică:

Nu stiu ce sa fac... imi este foarte rusine, nu pot sa scap de treaba asta, de fiecare data cand e vorba de asa ceva imi apare un gol in stomac si nu stiu nu ma mai simt binesad....si eu as vera sa plec dar nu pot

| Dash a răspuns:

Hmm, tu ai nevoie de mai multa incredere de sine. Trebuie sa incepi sa fi mai independent.

Ca sa capeti incredere in tine trebuie sa incepi sa faci acele lucruri care iti dau acea stare (pentru ca eu cred ca sunt mai multe decat chestia cu dormitul).
Incepe cu cele mai usoare si tot asa... pana la urma vei fi mai independent.

| ImiEsteRusine explică:

Stii,nimeni numai stie de problema asta in afara de mine..si mama imi mai zice sa ma mai duc pe la el ca el tot vine la mine dar eu zic nu mereu, ea ma intreaba de ce si ii raspund ca nu vreau desi m`as duceee.Nu stiu daca mai are cineva o asemenea problemastraight face

| Dizzyz a răspuns:

Eu dorm cu bunica-mea!laughing)))
Si nu-mi e rusine.
Asta fiindca n-am camera mea.
Eu traiesc in mediul rural sa zic asa si parintii sunt in aceiasi casa cu bunicii asa ca EU DORM CU BUNICAMEAAAA!
In cazul problemei tale are dreptate dash
Trebuie sa lupti cu problema asta a ta.
Cu putina vointa vei reusii.
P.S:Fii optimist.Stiai ca daca esti optimist poti sa faci ce-ti propui
O zi buna sa ai si nu uita sa nu te lasi invins de problema ta
Fii barbat!
Pa!

| ImiEsteRusine explică:

Tu dormi cu bunica ta dar poti si sa dormi la un var/prieten dar eu nu pot, cred ca nu pot sa dorm in alta casastraight face sper sa reusesc pentru ca ma deranjeza foarte tare si imi scade moralul definitiv