| ofatanormala a întrebat:

Am si eu o intrebare. Ce fel de accidente se pot intampla in F1 suficient de grave cat sa iti fie interzisa participarea la aceste curse pe viata? Sa scapi teafar, dar sa nu ma poti participa.

Multumesc anticipat.

4 răspunsuri:
| Visitor a răspuns:

Eu stiu ca daca se adevereste ca ai facut ceva intentionat, atunci iti interzice participarea. funda?

| ofatanormala explică (pentru Visitor):

Hai ca m-ai luminatlaughing. Eu ma refeream la un accident de masina. Sa fie de exemplu ca la fotbal. Pana nu primesti "verde" de la doctori, sau daca exista un risc anume dupa o accidentare grava, sa nu mai poti juca. Sa existe riscul sa iti accidentezi genunchiul, sau stiu eu ce... asta la fotbal zic.

Eu caut ceva asemanator la F1. Si daca exista un echivalent, bineinteles.

| ofatanormala explică (pentru Visitor):

Oricum iti multumesc frumos pentru raspuns.

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Nu prea inteleg din intrebarea ta cine ar trebui sa fie suspendat pe viata. Cel care a provocat accidentul, sau victima?
Pentru ca, in F1, accidentele nu mai sunt asa de grave ca la inceputuri si, in plus, niciun pilot nu izbeste o alta masina numai asa, de-al dracului.
De pilda, acum 3 ani, Robert Kubica a avut un accident foarte grav si, desi pare sa se fi recuperat, nu se stie inca daca va mai participa la curse.
In general, accidentele foarte grave din F1 s-au soldat cu moartea pilotului (vezi Ayrton Senna).
Au existat, de-a lungul timpului, cativa piloti mai... energici sa zic asa (Montoya, Verstappen si acum, Romain Grosjean) care provocau des accidente, dar niciunul n-a fost suspendat ci, pur si simplu, echipa s-a debarasat de el.