| DeshiBebe a întrebat:

Salut TPU:* Am si eu o intrebare.
M-am gandit sa invat inca o limba pe langa engleza si romana.
Voi ce ati alege intre chineza(da stiu ca e foarte grea dar incercarea moarte n-are!), rusa(parintii mei si bunicii mei stiu bine rusa) sau spaniola?
CEL MAI EXPLICIT RASPUNS PRIMESTE FUNDITA!

7 răspunsuri:
| sublime89 a răspuns:

Spaniola, pentru ca e singura limba dintre cele 3 care vorbita mult in Occident, si nu strica niciodata s-o stii. Rusa si Chineza nu sunt tocmai limbi de uz international.

| DeshiBebe explică:

Astept si alte rasp.

| Seducatorul a răspuns:

Mandarina,e vorbita de cel putin 1 miliard si ceva de oameni!

| MarianWLF a răspuns:

Limbile internationale sunt engleza, franceza, italiana, spaniola, deci spaniola, e bine sa inveti o limba care iti e cat mai uitla sa o poti folosi, chineza nu prea se vorbeste, cu ocazia asta gandeste-te ce bine te-ai simti daca ai sti spaniola si nu va mai trebui sa citesti subtitrari la filmele spaniolewinking

| 0x11111051 a răspuns (pentru MarianWLF):

Mai citeste info! Chineza ii cea mai vorbita limba - desteptule! Numai in China aproape 2 miliarde o vorbescc!

| MarianWLF a răspuns (pentru 0x11111051):

Daca nu ai ce sa raspunzi la intrebarea pusa taci, ma doare in... de parerile tale.

| 0x11111051 a răspuns (pentru MarianWLF):

Dalbaiobule, eu tie ti-am scris sa iti belesti ochii pe wikipedia si sa te uiti care ii cea mai populara limba! Tu spui ca "chineza nu se vorbeste" Chineza taman ca e 5 din limbile internationale

Ti-am raspuns normal - tu raspunzi ca ultimul dalbaiob!