Fii atent deci dac ai putea (nu zic piesele cui)la surub sa fie foarte gros =atac+aparare la ala de sustien surub de dedesubtul alora rotunde ceva jumate cerc cealalta jumate cerc si un fier dala tepos si a 2 a mebra nu cont bafta incearca
Tot afara de surub( imi place la nebunie de l drago dar am doar unul cu luminite)
Eu cred sa-i pui piesele: varf de petal sau tabla plat, a doua chestie de la varf a lui Dark Bull si metalul ale lui Aquario. Asa am devenit eu bun. mult noroc!
Chesia aia colorata se numeste inel de energie.acel,,fier,,se numeste roata de fuziune.si cum metalul e al lui bull mai bine zis ca metalul e dark.si cu piese originale.nu exista un bey original cu piese de l-drago combinat cu serpent combinat cu wolf si cu bull.alea originale sunt asa:de ex:surubul frontal sa fie de l-drago.inelul de energie sa fie de l-drago.roata de fuziune sa fie de l-drago.axa de rotatie sa fie de l-drago.iar varful sa fie de l-drago.depinde ce bei ai, eu ti-am dat un ex.pe l-drago.depinde ce bey ai eu cu meteo l-drago original cu inelul de energie de cauciuc bat multi adversari dadr si cu diablo nemesis.
Pai iti trebuie un fier dublu pentru ca asa sar invarti mult si puternic si o axa de rotatie de inaltime mica si ca varf nu ti-as recomanda pe a lui rock leone