| AlexMAV a întrebat:

Azi a postat pe facebook o imagine care cativa fani ai echipei Dinamo il bat pe un stelist. O fata a lasat un comentariu despre steaua ca si cum ea ar fi cea mai tare si asta si pe mine m-a deranjat asta deoarece sunt dinamovist. I-am zis " in aia ma-ti". Apoi a vorbit cu un tigan si a zis ca vine miercuri la scoala si ca ma bate si ca ma muta de la acel liceu si asa mai departe intr-un cuvant AMENINTARE. Ce as putea face :O? sunt disperat, mi-e teama de tigani, pot rezolva ceva cu politia? Daca ii zic la parinti ar rezolva ceva? Dar mi-e teama sa nu-i bag pe parinti in asta si apoi sa nu fie mai rau.
va rog raspundeti, sunt foarte agitat sad FUNDA!

Răspuns Câştigător
| William a răspuns:

Nu o sa vina nimeni cu nimeni, stai linistit. Si alta data cand cineva nu e de acord cu tine ii dai ignore.

10 răspunsuri:
| KRISTINAxo a răspuns:

Auzi, miercuri nu e vacanta? laughing Deci, daca e, nu o sa vine dupa tine.

| AlexMAV explică (pentru KRISTINAxo):

Miercuri cand mergem la scoala, nu saptamana asta ce vine. Stiu ca e vacanta happy

| KRISTINAxo a răspuns (pentru AlexMAV):

Pai, poate uita pana atunci;-? Nu stiu ce sa zic.

N-au cum! :O Ca este unul dintre rromi aia care mai vine pe la liceu pe la noi. Si iti dai seama, mai are relatii si in scoala.

| KRISTINAxo a răspuns (pentru AlexMAV):

Pai, imi pare rau pentru tine :/ Incearca sa iti ceri scuze fetei totusi :s

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spune-le părinţilor.

I-am cerut, dar nu. Am uitat sa specific ca in lista de prieteni mai aveam una care are numele asemanator cu ea, si am confundato.

| AlexMAV explică (pentru anonim_4396):

Ce pot face mama si tata?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru AlexMAV):

În afară de a-ţi angaja o gardă de corp, nimic.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Te mananca-n... Daca mergi la Politie probabil iti iei si tu amenda/avertisment pentru instigare la violenta. Prin acea poza tu propui razboi cu suporterii stelisti, l-ai primit. Sau credeai ca-i doar pentru like-uri?