Buna
Ne adaptam imediat oricarei situatii...
Trebuie sa vina si vara...
Nu conteaza ca pierdem o ora, o recupera daca ne culcam mai devreme
O zi buna
Oricum e zi duminica. E mai rau pentru cei care merg duminica dimineata la lucru.
NUUU, acum am cu o ora mai putin timp sa ma uit la anime-uri. De ce se intampla un lucru atat de oribil? Partea ca vine vara imi place
Si tu ce faci vara in afara de faptul ca te uiti la animeuri?
In locul tau mi-ar fi indiferent, tot in casa as sta.
In sfarsit vara... Fara scoala, stres, probleme. Somnul nu e o problema. Eu oricum nici nu am nevoie de prea multe ore de somn.
Multumesc pentru evaluarea raspunsului. iti dadusem o solutie si tu pac ). gata s-a terminat cu prietenia noastra )). apropo, se scrie mai*
Pentru prima data venirea verii nu ma prea incanta...liceul.
Schimbarea orei e ok, din fericire pentru mine nu sesizez diferenta.
Si eu :'(
Imi place ca vine vara si ca se apropie vacanta de vara, dar nu imi place ca ceasurile se vor da cu o ora inainte pentru ca vom dormi mai putin si-mi va fi greu sa ma scol dimineata ca sa ma duc la scoala. Practic ma voi scula la 6 in loc de 7. Naspa...
A fost tare ciudat... Ma uitam la tv, m-am uitat la ceas si era 2:47 dupa aproximativ 20 de minute era 4:10 si ma simteam ciudat:-))) ahaha. Si in legatura c vara, de-abia astept!
Mi se pare de **** sincer, în plus ca toți tinerii din ziua de azi, adorm sau se culca la ore târziu, deci pana ne obișnuim o sa ne doară un pic
Si mă rog unde o sa te doară pe tine, in kur sau in alte părti?
anonim_4396 întreabă:
bbbbbbbbnbbbb întreabă:
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz... întreabă: