Mi se pare de **** sincer, în plus ca toți tinerii din ziua de azi, adorm sau se culca la ore târziu, deci pana ne obișnuim o sa ne doară un pic
Si mă rog unde o sa te doară pe tine, in kur sau in alte părti?
NUUU, acum am cu o ora mai putin timp sa ma uit la anime-uri. De ce se intampla un lucru atat de oribil? Partea ca vine vara imi place
Imi place ca vine vara si ca se apropie vacanta de vara, dar nu imi place ca ceasurile se vor da cu o ora inainte pentru ca vom dormi mai putin si-mi va fi greu sa ma scol dimineata ca sa ma duc la scoala. Practic ma voi scula la 6 in loc de 7. Naspa...
Si tu ce faci vara in afara de faptul ca te uiti la animeuri?
In locul tau mi-ar fi indiferent, tot in casa as sta.
Pentru prima data venirea verii nu ma prea incanta...liceul.
Schimbarea orei e ok, din fericire pentru mine nu sesizez diferenta.
Buna
Ne adaptam imediat oricarei situatii...
Trebuie sa vina si vara...
Nu conteaza ca pierdem o ora, o recupera daca ne culcam mai devreme
O zi buna
Oricum e zi duminica. E mai rau pentru cei care merg duminica dimineata la lucru.
In sfarsit vara... Fara scoala, stres, probleme. Somnul nu e o problema. Eu oricum nici nu am nevoie de prea multe ore de somn.
Multumesc pentru evaluarea raspunsului. iti dadusem o solutie si tu pac ). gata s-a terminat cu prietenia noastra )). apropo, se scrie mai*
A fost tare ciudat... Ma uitam la tv, m-am uitat la ceas si era 2:47 dupa aproximativ 20 de minute era 4:10 si ma simteam ciudat:-))) ahaha. Si in legatura c vara, de-abia astept!
anonim_4396 întreabă:
bbbbbbbbnbbbb întreabă:
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz... întreabă: