Mama la 14 ani, tata nu l-am avut niciodata deci nu i-am simtit lipsa.
Prima mea femeie aka persoana careia i-am dat in scris o declaratie ca indiferent unde vom fi pe lumea asta si cum ar fi situatia, ii voi sta la dispozitie din respectul si aprecierea ce mi le-a castigat.
Sentimentele... sufar de detasament emotional, sunt indiferent sau ma lasa rece, cred 99 % din diversele intamplari de zi cu zi.
Increderea in iubire,in oamenii,in ceea ce imi imaginam ca exista dar s-a destramat totul, urmeaza sa imi pierd parintii, sanatatea, viata, asta e viata, un test al suferinteti continue
Gabriel ce e viata? ieri 8 persoane au murit si 60 de raniti in Timisoara, o aparut un nor negru pe cer in doar secunde totul a zburat, asa ceva nu am trait in viata mea, ce cod portocaliu, a fost cod rosu de tornada, daca eram in oras nu stiam cum scapam fara sa fiu ranit
Stiu imi dau seama si stiu senzatia, la mine mai exact unde stau eu un baiat a murit in spital altul accidend prieteni buni stau si ma gan desc cat ne luptam si maine nu suntem ne zbatem si pentru ce da poate avem familii o casa masa catel purcel, dar vazand cum e viata, acum esti acum nu esti...
Nu e nimic rau in asta
Nu trebuie sa fie rău. Trebuie să fie important.
Gigiku întreabă: