anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce televizoare vă plac? Cele cu tub? Sau cele de generatie nouă, lcd, led plasmă, si ce diagonală a tubului? Mare sau mică? Adică televizoare gen sport cu ecran 34-37 cm, la alea cu tub? Sau diagonale mari peste 51 cm. Multumesc.

Răspuns Câştigător
andreia67
| andreia67 a răspuns:

Pentru televiziunea actuala digitala HD categoric un tv Full HD cu diagonala de la 32" (80 cm) in sus. Pe tv analogica mergeau bine cele cu tub de calitate, tuburi de dimensiune medie/mare cu corectie EV si de buna calitate, ce s-a produs intre 1985 si 2005.

10 răspunsuri:
| felinas a răspuns:

Eu prefer televizoarele lcd cu diagonala de 80 cm.

| Copila2016 a răspuns:

Mie îmi plac cele cu diagonale mari care sunt Smart tv-urile. Eu am unul de 80 de CM care are Led și Wireless. Alea sunt cele mai bune pentru că te poți uita pe Youtube, pe net, sunt foarte bune, ai și aplicații.

| dannys a răspuns:

Am un tv 4K de 1, 38 cm(nou de 2 luni) si altul 3D de 101 cm (de 2 ani) amandoua Samsung.Nu imi plac televizoarele mici.

| FloareaLotusuluiAlb a răspuns:

Prefer plasma 150 cm de perete pentru ca si am una

| Buzea_Sandra_1977 a răspuns:

Cele cu tub peste 51 cm.

| georgianasiiulia a răspuns:

Eu le prefer pe cele mari LCD. Firma mea preferata de televizoare este Samsung sau LG.

| AndreeaKawaii2005 a răspuns:

Pai, eu am acasa unul mare plasma, si e bun, vezi foarte bine, iti recomand unul de la Samsung, are si optiune de fotbal mod.
funda?

| JakeXDD a răspuns (pentru AndreeaKawaii2005):

Am si eu una, dar stii cumva cum pot activa Football mod?

| Plushul a răspuns:

Led

| untu a răspuns:

Pe cele led full HD cu diagonala de 80-100 cm este suficient pentru mine!