| irinuzuka99 a întrebat:

cui ii pare rau ca s-au despartit robert pattinson si kristen stewart? mie imi pare foarte rau sad. per ca dupa urmatorul film twilight sa se impace. happy cine e cu mine?

Răspuns Câştigător
| AlinnutSsa a răspuns:

Buna!
Si mie imi pare rau de asta.
Pana la urma vedetele sunt la fel ca oamenii normali. Au sentimente. Este adevarat ca Rob are inima franta, dar pana la urma a fost o mica aventura.
Toata lumea considera ca e vinovata numai Kristen. Dar nu e asa! Si nenea ala trebuia sa faca ceva in privinta asta, stiu si eu. sa o respinga?
Sper sa se impace happy Si sa ii vedem nu doar pe platourile de filmare sau in filme ci si in real life, ca doi indragostiti.
Astept cu nerabdare sfarsitul seriei.
O zi buna!

5 răspunsuri:
| T4ny4 a răspuns:

Mie personal, nu-mi pare rau.Ea mi se pare prea frumoasa pentru el.

| krysten a răspuns:

Si mie imi pare rau ca s-au despartit, dar nu cred ca dupa breaking dawn part 2 vor mai fi impreuna pentru ca filmul e filmat deja...

| Vibrations a răspuns (pentru T4ny4):

Prea frumoasa? Aia? Înțeleg dacă ziceai de Shay Mitchell, Dianna Agron sau oricare alta, dar Kirsten? Să fim serioși. Poate e el prea frumos pentru ea!

| T4ny4 a răspuns (pentru Vibrations):

Am fost destul de clara cand am zis ¨mie personal¨.Si era vorba de ei doi.Nu de toate femeile din lume. Daca tie nu-ti place, nu inseamna ca e urata.

| Alexutza25 a răspuns:

Mă doare sufletul, şi inima şi tot că ăia s-or despărţit! Glumesc, nu-mi pasă.