anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

cum sunt vecinii vostrii? Sunt oameni calmi, sau certăreti?

Răspuns Câştigător
andreia67
| andreia67 a răspuns:

Sunt foarte linistiti.

29 răspunsuri:
| Mayhem666 a răspuns:

Sunt de treaba, cred, de fapt sincer sa fiu atunci cand sunt acasa si nu sunt la camin, nu prea ies din casa, asa ca nu prea imi cunosc vecinii. Stiu cum arata, si cum ii cheama, dar nu stiu daca sunt calmi sau nu, mai ales ca stau la casa, nu la bloc, ca sa le aud certurile prin pereti. Vecinii tai cum sunt?

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Mayhem666):

La fel

| Florentina9210 a răspuns:

Idioti in toata regula!

| PimballWizzard a răspuns:

Vecinii mei? morti

| Juviia a răspuns:

Mai certareti, uneori se înjură

| Drimmero a răspuns:

Erau prea comuninsti inainte, nu exista zi in care sa nu ne certam cu ei cand mai aveam si noi chef de un fotbal, si parca ii vedeai cum stateau sa ne urmareasca cand jucam ca sa se certe cu noi. Sunt oameni calmi si certareti, sunt intre cele 2 extreme/

| J0B0MAT a răspuns:

Sunt foarte calmi, dragule.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am toate soiurile in bloc.laughing

| Mayhem666 a răspuns (pentru PimballWizzard):

Locuiesti langa cimitir? laughing

| GreenVoid a răspuns:

Ambele..ca n toate blocurile de altfel.Care tipa, care asculta manele si mi tropaie n cap, care gateste **** si impute tot blocul...ca la bloc big grin

| Devilady a răspuns:

Ok.Hai sa-ti raspund.Deasupra am un cuplu nasol care se cearta in baie, sparg nuci la miezul noptii, mai bat in pereti cateodata pe la 2-3 noaptea, atunci cand copiii vecinilor de deasupra lor tropaiesc prin casa.Cu tipa nu am nimic dar barbata-su este cel mai enervant om.Atunci cand treci pe langa el te priveste cu un sictir, nu stie sa salute....In stanga am alt cuplu, de data asta niste tinerei, posibil casatoriti de curand.De obicei au program duminica, atunci cand se injura din cauza banilor care sunt prea putini.Sub mine stau doua domnisoare batrane, foarte batrane, care locuiesc cu babacul lor, un bosorog pe care fetele il indoapa nonstop cu tot felul de imputiciuni gatite cu ceapa prajita.sa vezi cand incepe sa puta in casa, pe casa scării de la mancarea lor gretoasa(ceapa prajita, fasole, chiftele, toate spurcavniciile dar imbibate cu ulei.pe scurt prajeala si iar prajeala). stii, ele stiu sa imputeasca casa scarii cu mirosul lor de saracie prajita dar stiu sa faca gat daca te vad fumand la balcon. fereasca dumnezeu sa fumezi in baie.una din ele e mai isterica si scandalagioaica. Cealalta e mai ok. Oricum, de-abia astept sa ma mut din blocul asta si din oras, normal.

| Mayhem666 a răspuns:

laughing Nu, dar a spus ca vecinii lui sunt morti, si ma gandeam ca locuieste langa cimitir laughing

| DenisaNicoletaG a răspuns:

Pai tinand cont ca vecinii mei sunt batrani si nu prea aud pot face ce vreau in scara. Deci sunt calmi nu fac mare lucru. laughing

| Mayhem666 a răspuns:

Nu-i nimic happy

| mnbvf a răspuns:

Știu doar că am vecini, nimic mai mult că e o liniște în tot blocul, cred că numai gura mea se aude laughing

| Antoneta_Torcica_1967 a răspuns:

Si de treabă si certareti. Pădure fara uscaturi nu ai sa vezi

caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Am cei mai buni vecini, sunt oameni seriosi/saritori si te poti baza pe ei la orice ora!
O zi buna happy

| dragodana a răspuns:

Salut! Sunt calmi.Liniste.

| AccountDeleted a răspuns:

Sunt unii si calmi... dar si certareti pana cand le intorc replicile si pleaca in treaba lor ca ii inchid laughing

| MuraLika1997 a răspuns:

Certareti

| Giulia97Anna a răspuns:

La mine se imperecheaza in fiecare seara.

| Întotdeuna2 a răspuns:

Din fericire am vecini foarte omenoși și sunt mulțumit că nu am probleme cu dânșii.

| AdrianaBacescu a răspuns:

Sunt mai certareti

| Fumiko a răspuns:

Liniștiți!

| MeForeverAlone a răspuns:

Sunt ai dracului de tâmpiți

| aKylie a răspuns:

Am niste polonezi care fac chestia aia pe fiecare noapte si se aude exact la mine la pereterolling on the floor
Altii stau cu o femeie in casa si o bat mereu, iar fica-sa a fugit de acasa si a venit politia si a adus-o. Mereu o vad pe femeie cu vanatai pe mana.

| IsabelaIssa a răspuns:

Nu imi cunosc vecinii, pentru ca m-am mutat de curand, dar daca nu ii aud si nu ma deranjeaza, pentru mine sunt OK. happy

| ġคвÿ a răspuns:

Dusmanosi

Întrebări similare