| Bogdiii93 a întrebat:

Daca ii pui o intrebare unei persoane de mai multe ori,zicandu-i:"Mi-ai face rau vreodata?", iar acea persoana se enerveaza.Senzatia acelei persoane de nervozitate,inseamna ca vrea sa spuna ca nu ti-ar face niciodata rau,de aceea se enerveaza, nu-i asa?

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Atâta timp cât prima oară ţi-a răspuns că nu ţi-ar face rău niciodată, iar apoi când tu ai insistat s-a enervat, atunci probabil că da. Cu toate că nu ar fi trebuit să reacţioneze aşa şi trebuia să te calmeze, să îţi dea siguranţă. Succes!

| Trolli a răspuns:

Daca repeti o intrebare de mai multe ori, devii agasant! E si normal ca persoana respectiva sa se enerveze.

La ce te referi prin "a face rau"? Sa te agreseze fizic si verbal? Depinde.
1. Poate s-a enervat pe motiv "bai, dart tu nu ai incredere in mine? Chiar crezi ca ti-as face rau? Asa persoana rea crezi ca sunt?"
2. Si tacerea e un raspuns. O persoana care vrea sa faca rau pe viitor, nu cred ca va recunoaste: "daaa, o sa te fac sa suferi!".

Concluzia. Una din doua. Depinde de temperamentul persoanei respective, de modul lui de a fi, de circumstante etc.

| Bogdiii93 explică (pentru Trolli):

Ea mi-a zis asa:"Ti se pare ca ne dusmanim, de ce esti asa de disperat?".Ce vrea sa spuna?

| Trolli a răspuns (pentru Bogdiii93):

Nu stiu exact. Probabil ca era nervoasa. Las-o sa se linisteasca, apoi purtati o discutie cand sunteti amandoi calmi.

Sincer, nu cred ca iti va face rau. O persoana cand este nervoasa spune multe. Iar tonul mai ridicat, nu inseamna ca ea se va razbuna.
Dar nu va cunosc, asa ca cel mai bine este sa-ti dai tu seama din comportamentul ei. Analizeaz-o si tu putin.