Inteleg, doar ca problema la ea este ca nu vrea sa faca nimic cu viata ei decat sa mearga la biserica si atat. nu are bani, iubit, loc de munca, garsoniera, etc. cred ca daca o tine in ritmul asta va muri de foame pana la varsta de 40. Are impresia ca bunicii o va tine toata viata pe spatele lor.
Cel mai probabil pare sa fie depresie și caută refugiul în mersul la biserica dacă zici ca se duce și de 2 ori pe zi.
A avut 2 iubiti toata viata ei si amandoi au parasit-o pentru alta persoana deci probabil se explica.
Decât să o lăsați să moară de foame, mai bine sfătuiți-o să meargă la o mânăstire, să se facă călugăriță.
Va putea trăi acolo așa cum vrea ea, se va integra într-o comunitate și își va asigura traiul și viața de zi cu zi, in mediul pe care îl vrea.
Și nici nu va avea cum să refuze ideea asta, pentru că e ceea ce își dorește.
Cred ca daca o tine in ritmul asta va muri de foame pana la varsta de 40. Ce te face să crezi asta? Mai are 12 ani până la 40. Omul se schimbă.
Ce probleme are... As zice lene/lipsa de curaj in a-si rezolva problemele si-a gasit solutia asta care ii da confort, isi accepta limitarile si se concentreaza pe altceva (apropierea de Dumnezeu).
Sau, chiar a realizat ca daca accepti axiomele religioase nu prea are sens sa te zbati in afara Lui. Ducea ideea religioasa la concluzia ei.
Indiferent, daca acolo si-a gasit implinirea cred ca cei doi frati au atitudinea cea mai inteleapta. Nu inseamna neaparat ca e nefericita, dar nu prea ai cum sa ajungi la ea pentru ca a merge pe drumul tau inseamna un car de munca.
Se poate duce la biserica unde se simte implinita si sta in confortul relatiei cu Dumnezeu pana la moarte, cand toate visele i se vor implini.
Ii vine bine un post de maica la biserica, asa va munci gratuit nu va primii bani, slujeste pentru dumnezeu si are pat / mancare gratuita.