Spune-i ce simti mult mai mult decat "te iubesc rau"
Nu o imbratisa/pupa fa-i cadou flori cu ce inseamna numele ei. De exemplu: Daca o cheama Rose ii dai trandafiri.
Invit-o la un suc fara sa le spui la parinti unde te duci ca sa fie mai romantic.
Te uiti la ea in timp ce simti ca o iubesti apoi o alinti
Sper ca te-am ajutat
Imi place ca nu sunt singurul care gandeste rebel,oricum parintilor nu le spun cu cine ma duc pe afara,adica spun ca ma duc cu niste colegi,ii mint.
Daca i-as face cadouri ar zice ca o plac,si cel mai probabil mi-ar da friendzone,dar doar vreau sa fim prieteni foarte buni, simt nevoia sa fiu mai detasat de ea, mai apropriat, adica cum sunt genul aia de prieteni, se cunosc de 15 ani, si mai se pupa si ei din cand in cand!
O cheama Adina.
Nu trebuie sa gandesti rebel. Pur si simplu ii spui ce simti. Daca te bag in friendzone dupa ce i-ai spus asta inseamna ca nu te-a placut de la inceputu prieteniei
Am inteles, adica daca simt sa o pup pe obraz sau pe gat sau oriunde m-ar lasa? Adica nu e vorba de friendzone, dar intelegi, daca as sta cu ea, 100% dupa ce m-as desparti nu am mai fii asa buni prieteni, si nu vreau asta.
Din ce ai spus tu aici, si ea te place. "Fura-i" un pup, ca s-ar putea sa-l astepte.
Dă-i in pup și vezi cum reacționează. Dacă îți permite, poți să îi dai pupuri și mai des apoi.
Nu vrei să-i facem băiatului un exemplu?
Că și eu voiam să...
Iar crezi ca am fantezii sf?
La pup ma gandeam, nasoalo
Ai pisica sa te lingă, la ce îți mai trebuie pup?
Mi-a zis ca nu ar sta cu mine niciodata, pentru ca vrea sa fim prieteni foarte buni pe veci, sa mai incerc sau nu?
Mi-a zis ca nu ar sta cu mine niciodata, pentru ca vrea sa fim prieteni foarte buni dar ar zis ca ar vrea sa o pup si sa o imbratisez. Ce sa fac?
E friendzone.
Nu incerca, evit-o o perioada mai lunga, fii rece.
Ok,o sa incerc,dar gen nu stiu ce sa aleg, adica ori sa fiu prieten f bun cu ea, ori sa scap de ea definitiv pentru ca vrea sa-mi dea fz, ea a zis ca nu imi da fz pentru ca n-are cum sa-mi dea ca suntem prieteni, sa incerc sa ii zic ca vreau sa stau cu ea si daca nu vrea sunt rece cu ea?
LisaJulie întreabă: