si aici a plouat dar a fost gen o ploaie de vara, nimic prea serios
acum e innorat
Da? bravo lor fetelor pe tocuri, stiu ca asta sună a batjocură, păcat ca va luati de mine.
Super urat, toata ziua a plouat incet, n-am avut ce sa fac decat sa pierd timpu pe PC, un fotbal nu puteam sa fac si eu sambata, oricum saptamana viitoare sunt si 30 de grade asa ca n-am de ce sa ma supar.
asa se aude, că vremea se va încălzii, foarte bine, asteptăm adevărata vară, că ne am săturat de ploi, frig si timp urît.
Adevarata vara cu zile si nopti pierdute pe plaja :X mai e putin
Unde era să cazi? După ce sau cine te uitai? După fete?
Si la Galati ploua, dar mie imi convine. Imi place ploaia e inspiranta, racoritoare, un adevarat "refresh"
Se spune ca: "daca avem ploi in mai, avem paine si malai"! Deci sunt bune si aceste ploi. Pacat ca au coincis cu aceasta minivacanta, fiindca multi chiar ar fi vrut sa se bucure de ea in aer liber.
Si la noi a plouat, insa e bine pentru agricultura.Dar totusi sa fim seriosi, ploaia nu este rece ca si la sfarsitul lui octombrie, e placuta.Si eu sunt satula, dar va veni si vreme buna.Sa gandim pozitiv.
E din cauza încălzirii globale. Iarna ajunge ca vara, pe lângă orașul meu a nins acum câteva zile și tot așa.
Pai,peste tot ploua.Intr-o saptamana in care a fost soare in fiecare zi, 20 grade Celsius+...trebuia sa vina si o ploaie.
Salut! Dau vina pe incalzirea globala si testari de chimicale(inclusiv arme).S-a dus pe apa sambetei ciclul primavara-vara-toamna-iarna.
06:00 Cer variabil, fără precipitaţii Cer variabil,
fără precipitaţii +14° 744
2, 4
012:00 Cer noros, fără precipitaţii Cer noros,
fără precipitaţii +20° 745
1, 5
018:00 Cer noros, fără precipitaţii Cer noros,
fără precipitaţii +22° 744
1, 9
0.224:00 Ploaie Ploaie +16°
Bunica mea de la tara nu mai poate de bucurie cand ploua prin mai. trebuie multa apa pentru a fi un an prosper pentru agricultura
VζŠё ¢ΦLô®α†€ întreabă:
anonim_4396 întreabă: