| FilosofulDepresiv2022 a întrebat:

Salut, TPU! Deci nu credeam ca voi pune aceasta intrebare vreodata, dar e posibil ca saptamana viitoare sa ma intalnesc cu o fata de la mine din liceu! Ideea este ca am discutat cu ea un an si jumatate, iar parintii mei nici macar nu stiu ca ea exista si ca eu vorbesc cu ea! Planuiesc sa le spun abia dupa dupa intalnire, asta daca totul merge ok, insa nu stiu cum! Parintii mei nu sunt nici foarte stricti, dar nici foarte ingaduitori si nu stiu exact cum ar reactiona ca din senin m-am vazut cu o fata, mai ales ca eu planuiesc sa le spun ca ma vad cu un prieten! Cum credeti ca as putea sa le spun?(Am 18 ani, BTW si daca rezulta intr-o relatie, asta ar fi prima).

6 răspunsuri:
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Pai asteapta prima data sa te intalnesti.

Cum sa reactioneze? Nu este nicio problema, sigur s-ar bucura.

Si cum ramane cu ideea pe care ai zis-o acum ceva timp, daca imi amintesc bine aminte, cum ca exista persoane forever alone? :/

| WolfgangKreutzfeldt a răspuns:

Cel mai bine nu le zici nimic deocamdata. Vezi ce iese cu fata si daca ajunge de o realtie poti sa le zici abia dupa o perioada de timp. Daca le zici acum risti sa creezi discutii inutile pe degeaba.

| FilosofulDepresiv2022 explică (pentru WolfgangKreutzfeldt):

Pai da, asa ma gandeam si eu! Sa le spun abia cand (si daca)lucrurile avanseaza!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spune-le dacă iese ceva în urma întâlnirii și oficial ești în relație cu respectiva fată.

PS: Eu sper să reușești și îți doresc succes, mă bucur când văd persoane forever alone când reușesc să scape, deoarece să ajungi la 25+ de ani fără să ai nimic e teroare/iad.Nu doresc asta nimănui, nici măcar dușmanilor.

| Fabianaa a răspuns:

Nu o sa reacționeze nicicum. Ai 18 ani, e normal sa te întâlnești cu fete. Din potriva, cred ca se vor bucura pentru tine.

| yooshi a răspuns:

Nu iti cunosc parintii ca sa stiu cum o sa reactioneze.
Daaaar spune-le inainte se intalnire, sunt sigura ca o sa fie okay cu asta, ai 18 ani pana la urma, trebuie sa inteleaga ca de acum e timpul aa iesi din "cochilie" yk
Comunicarea e totul, vorbeste cu ei, be open!
Sper sa mearga totul bine