Nu o sa reacționeze nicicum. Ai 18 ani, e normal sa te întâlnești cu fete. Din potriva, cred ca se vor bucura pentru tine.
Pai asteapta prima data sa te intalnesti.
Cum sa reactioneze? Nu este nicio problema, sigur s-ar bucura.
Si cum ramane cu ideea pe care ai zis-o acum ceva timp, daca imi amintesc bine aminte, cum ca exista persoane forever alone? :/
Nu iti cunosc parintii ca sa stiu cum o sa reactioneze.
Daaaar spune-le inainte se intalnire, sunt sigura ca o sa fie okay cu asta, ai 18 ani pana la urma, trebuie sa inteleaga ca de acum e timpul aa iesi din "cochilie" yk
Comunicarea e totul, vorbeste cu ei, be open!
Sper sa mearga totul bine
Cel mai bine nu le zici nimic deocamdata. Vezi ce iese cu fata si daca ajunge de o realtie poti sa le zici abia dupa o perioada de timp. Daca le zici acum risti sa creezi discutii inutile pe degeaba.
Pai da, asa ma gandeam si eu! Sa le spun abia cand (si daca)lucrurile avanseaza!
Spune-le dacă iese ceva în urma întâlnirii și oficial ești în relație cu respectiva fată.
PS: Eu sper să reușești și îți doresc succes, mă bucur când văd persoane forever alone când reușesc să scape, deoarece să ajungi la 25+ de ani fără să ai nimic e teroare/iad.Nu doresc asta nimănui, nici măcar dușmanilor.