1:sfarsitu se pare sa fie adevarat
2:daca nu v-ti dat seama este ceva ce se leaga
3:este 21,12, 2012 si este 21 si 12. 12 intors este tot 21 si asta este o zi care se sfarseste lumeaa
4: multa lume zice ca se sfarsete calendaru maiasani DA se termina se terminaaa calendaruu cel de 1000 de anii
5: In 21.12. 2012 se leaga totul se leaga si ce scrie in biblie sunt mai multeee adevarururi si minciuni dar NASA zicee caa va incepe o noua Dimensiune o dimensiune noua 4D ne putam in alta galaxie si cand ne vom puta vom primi o lungima de 5.metri si tot felul de ciudateni zice lumea bnn CA E sfarsitu lumii Dar ne putam in alta lumee este sfarsitu pamantului dar va incepe un nou annn si vom gandi astfell asta este sfarsitu cu adevarat maiasi prezicc asta la sfarsierea calendarului lorr
Pai.adevarul e ca nimenia nu stie niciun om nici.Numai tatal de sus stie.Sa tii minte asta.Si sa nu mai crez ca se scoala morti si vin pe la giam.E o porsite.Cum se se scoale morti
La dracu'...vedeam si eu un zombie live...nu am noroc nici de data asta, poate data viitoare))))
Numai DUMNEZEU StiE Si-n 2009 zicEa DE Un Cutremur Si na Fost Orcum TarE Matusa mea i-a zis mamei mele (si mama mi-a zis si mie) ca a auzit ea (matusa) de la cineva de la ea de la serviciu, ca cica pe 21 si 22 decembrie, va fi numai noapte. Adica nu o sa fie lumina, soare deloc. Si or sa se trezeasca mortii si o sa vina la noi in casa, o sa bata in geam ca sa le deschidem. Si cica noi nu trebuie sa le deschidem, si daca ne striga nu trebuie sa le raspundem. Si trebuie sa incuiem usile, sa inchidem bine geamurile, sa ne baricadam ca sa nu intre mortii. Si cica cine scapa atunci cand vin mortii, scapa, si nu i se mai intampla nimic apoi. Cine nu scapa cand vin mortii si moare... moare! Acum nu stiu daca este adevarat sau nu... dar o sa tin minte sa ma baricadez cu trebuie ASTA BV :X
1.Sa iti zic drept ! Ba eu unu sincer nu cred in cacaturi din astea ! SI in plus odata si odata tot mori barem acum mori ca asa vrea Bunu... Dumnezeu!
2.Ce ti-a zis mama ta e pentru ca stai cam mult cu preteni si astea. deci zi lu mamica ta sa vb cu " POPA " sa puna. plasa dasupra cu beton la morti sa stea in groapa lor !
3. O sa murim de foame " DIN CAUZA LA CRIZA "!
va salut si sa ne vedem cu mine sarbatori fericite !